O2-Jyväskylä ja Happee muodostavat yhteistyössä kilpajoukkueen P14 ikäluokkaan

05/10/2022 - 13:59

Tuomas Pulkkinen ja Tero Kotilainen

O2-Jyväskylä ja Happee yhteistyössä ovat muodostaneet P14 ikäluokkaan (2009 syntyneet pojat) kilpajoukkueen kausille 2022-2024. Yhteistoimintajoukkue harjoittelee yhdessä ja pelaa Salibandyliiton aluesarjassa. Yhteistoimintajoukkue on seurojen historiassa ensimmäinen O2:sen ja Happeen välillä.

Joukkue tulee kantamaan kaudella 2022-2023 nimeä O2JKL/Happee ja kaudella 2023-2024 nimeä Happee/O2JKL. Joukkue pelaa ottelunsa puoliksi O2-Jyväskylän pelipaidoilla ja puoliksi Happeen pelipaidoilla. Yhteisjoukkue toimii molempien seurojen toiminnan ohjauksessa.

Molempien seurojen yhteinen tahtotila on jatkaa yhteisjoukkueen toimintaa ikäluokassa myös sopimuskauden jälkeen. Yhdessä toimimalla seurat haluavat säilyttää pelaajamäärät ikäluokassa mahdollisimman korkeana ja ehkäistä drop outia. Yhteistoiminta mahdollistaa laadukkaan toimintaympäristön pelaajille ja valmentajille, mikä luo hyvät edellytykset pelaaja- ja valmentajakehitykselle.
 

O2-Jyväskylän urheilutoimenjohtaja Tuomas Pulkkinen näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia:

-Yhteistyö seurojen välillä kilpatoiminnassa tässä laajuudessa on täysin uusi asia ja odotankin innolla minkälaisia mahdollisuuksia se meille avaa Jyväskylässä. Sen sijaan, että suuntaisimme energiaamme epäoleellisiin asioihin, pääsemme yhdessä kehittämään ikäluokan toimintaa pelaajien ja valmentajien parhaaksi.
 

Happeen valmennuspäällikkö Tero Kotilainen kommentoi yhteistyötä seuraavasti:

- Tässä yhteistyössä näkyy, kuinka molemmat seurat haluavat toimia vastuullisesti ja mahdollistaa laadukkaan harrastus- ja kilpatoiminnan lapsille ja nuorille salibandyssa. Jyväskyläläiselle juniorisalibandylle tämä on hieno ja historiallinen asia. Se tulee näkymään koko tämän ikäluokan toiminnassa positiivisesti tulevaisuudessa.

 

Lisätietoja tarvittaessa

Tuomas Pulkkinen
O2-Jyväskylä
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

Tero Kotilainen
Happee
tero.kotilainen@happee.fi

 

 

 

10.05.2022