O2JKL ja FBC Dux P02 yhdistyivät

05/10/2016 - 15:07

"Taivas varjele, mitä sieltä tulee...!"

Niin, 9.5.2016 alkaen Keski-Suomessa alkoi puhaltaa uudet tuulet vuonna 2002 syntyneiden ikäluokassa! C-poikien (P02) joukkueessa koettiin suuri uudistus, kun voimia yhdistettiin Duxin joukkueen toimihenkilöiden ja pelaajien kanssa. 2002-syntyneisiin poikiin muodostui 34 (4+30) pelaajan ryhmä. Ryhmää voidaan täydentää vielä 2-4 kokeneella kenttäpelaajalla alkukesän aikana.

Joukkuetta kipparoi erittäin osaava viiden hengen valmennusryhmä: Tuomas Pulkkinen, Teuvo Takula, Ville Kosola, Marko Satosaari ja Harri Salminen. Valmennusryhmän jäsenillä on vahva ja pitkä tausta lajin parista. Lajiosaamisen lisäksi pelaajien urheilullisuuden kehittämiseen on hienot edellytykset, kun Tuomas ja Ville ovat valmennus- ja testausopin ammattilaisia Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseltä laitokselta. Joukkueen taustalla häärii joukkueenjohtajana ja yleismiehenä Tommi Rautasalo.

Joukkueen ensimmäinen koetinkivi on syksyn SM-karsinnoissa, joihin joukkue osallistuu 2 eri peliryhmällä. Päätavoitteena joukkueella on tukea pelaajia murrosiän kriittisen vaiheen yli ja luoda mahdollisimman menestyksekäs tarina moneksi juniorivuodeksi eteenpäin.
Tervetuloa seuraamaan uusiutuvan O2JKL pojat-02 joukkueen matkaa!

O2JKL, P02 Facebookissa

c-pojat