M1: J-P Taskinen jatkaa edustusjoukkueen päävalmentajana

04/10/2011 - 00:01

Viime kaudella joukkueen pääluotsina toiminut Jukka-Pekka Taskinen jatkaa tehtävässään O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen valmentajana.

J-P Taskinen vastaa myös tulevalla kaudella O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkueen valmennuksesta. Taskisen jatkosopimuksen julkistaminen on ensimmäinen askel tulevan kauden edustujoukkueen rakentamisessa.

-  Juksun jatko on meille äärimmäisen tärkeä asia, O2-Jyväskylän puheenjohtaja Kari Jauhiainen kertoo.

- Olen erittäin tyytyväinen että saimme ensi kauden valmentajakuvion lyötyä lukkoon jo tässä vaiheessa. Taskinen teki edellisellä kaudella hyvää työtä edustusjoukkueen kanssa, ja on hienoa että tuo työ jatkuu myös ensi kaudella. Taskisen valmennustapa sai myös runsaasti kiitosta joukkueen pelaajistolta, Jauhiainen jatkaa.

Try Outit toukokuussa

O2-Jyväskylän edustusjoukkueen valmistautuminen ensi kauteen alkaa virallisesti Vapun jälkeen. Joukkue tulee järjestämään halukkaille Try Out –tilaisuuden toukokuun puolella. Try Out –tilaisuuksien tarkat aikataulut lyödään lukkoon vielä huhtikuun aikana.  Myös valmennustiimiä pyritään vahvistamaan  vielä sekä apuvalmentajalla että maalivahtivalmentajalla.

- Tulevalle kaudelle joukkuetta pyritään vahvistamaan siten, että putoamispeikkoa vastaan ei juuri tarvitsisi kamppailla. Nuoret tulokaspelaajamme kehittyivät menneen kauden aikana huimasti, joten ensi kauden pelipaikoista tullaan varmasti käymää kovaa kisa, Jauhiainen ennustaa.

Ensi kauden joukkueen rakentaminen alkaa nyt! Jos olet motivoitunut harjoittelija ja haluat kehittyä pelaajana olet etsimämme kaveri.

Joukkue