M1: Runkosarja paketissa - kohti karsintoja!

03/10/2013 - 13:34

Sisä-Suomen kakkosdivarin viimeiset kalinat kalistiin Toijalassa, kun runkosarjan voiton jo ajat sitten sinetöinyt O2-Jyväskylä reissasi kohtaamaan TFTn! Otteluraportti poikkeuksellisesti nimeltämainitsemattoman huoltohenkilön liveraportoinnin pohjalta (via WhatsApp mobiilisovellus), joten otahan toki mukava asento siinä missä ikin' oletkin ja nauti tästä sanahassuttelusta. Huumorintaju kannattaa hakea sieltä keittiön kaapista kun tätä luet, muuten saattaa alkaa harmittamaan


Lukemat 4min jälkeen 0-0. Jucca sutii tyhjästä maalista molarin logoon. Vilttiosaston mielestä dumarin liikkeet ovat sulavia. Rocco rikkoi kylmäsuihkun, 80% spraysta tulee huoltopäällikön sormille. Liveraportointi vaikeutuu. 8min ja yhä 0-0. Valitettava fakta on se, että kotijoukkueella paremmat paikat. 13.30 pelattu, edelleen nil-nil. Viimeistely katastrofaalista. "Aijai kyllä se siitä" kotiin jäänyt tuore isi-Paalanen kommentoi. Samalla ajassa 14.04 kotijoukkue 1-0 johtoon. Ensimmäinen maalille asti mennyt veto ja ilmiömäinen ohjaus ilmasta maalinedestä. Ajassa 16.10 Simo karvaa pallon ja vapautta #15 yksin läpi. Viimeistely varma ja lukemiksi 1-1. Ajassa 17, 34 Illumagneetti 2min kädellä pelaamisesta. Ajassa 19.42 inoittajansa Kuningas Selänteen kaltainen ranne Romppaiselta ja lukemat 1-2. Syötön tarjoili Lisbeth. Shöy jatkuu. Sepolle eka torjunta ajassa 19.52.

Erätauolla pohdittiin oliko maali Peten eka O2-paidassa. Kyllä se oli!

Vanha sananlasku neljäs kerta toden sanoo pitää kutinsa, kun Dallis päätti pistää päälle lämärisulkeiset. 21.22 pelattu ja 1-3. Ajassa 22.48 Illumagneetti pujotteli kuin Mika Marila läpi koko joukkueen puolustuksen. 1-4. Paalanen kommentoi isipäissään "HAHAA JEE! Dallenbögel tykittää! Loistavaa illuminati!!" Nyt pelataan dählyä, ei salibandya. Meno on Saipan pelistä. Sählyä siis. Samaan aikaan Karim hauskuttaa tsättiä. Tuomari kyllästyy ja lotijoukkueelle penalti. 26.03 pelattu. V***u että on vaikeeta tää oikeinkirjoitus. Tunteet kuumenevat ja kansan kapteeni Api ajetaan kylmäksi ja kahen miehen yv. Harvinaisen kahen miehen alivoimalla siirretyn rangaistuksen aikana kotijoukkue iskee kavennuksen. Äänekäs vieraskatsomo vaatii vierasjoukkueen valmentajanvaihdosta. Sm-liiga antaisi näistä tänään nähdyistä taklauksista neljän ottelun pelikieltoja. Ajassa 28.20 yv tuottaa tulosta. Huisman huispaa Pöden passista lukemiksi 2-5. Jos Tft olisi futisjengi, olisi he Stoke. Ihailtavaa suoraviivaista pitkää passailua kohti hyvin syöneiden hyökkääjien elintasovatsaa. Valmentaja on toistaiseksi kuin Masntalin aurinko. Naamtalin. Naantanin. Voi vee sentään. Ilardinho iskee toistamiseen. Lisardinho syöttää. Tätä edelsi selkä vierasjoukkueen rike, josta jopa meikeläinen olisi pistänyt kädet kahleisiin pään yläpuolelle. Samalla salibandyn Curtis Joseph Rocco Kaistinen maaliin. Tilanteessa ei dramatiikkaa ja vaihdos suoritettiin hyvässä yhteistyössä. S. Ikosen torjuntaprosentti tänään 52. Katsotaan pistääkö Rocco paremmaksi. Hyvä, että Hene on huilissa. Ottelun aiheuttamaa kitinää ei jaksaisi kuunnella kukaan.

Karimin kaksplus keskustelufoorumin juttuja en tähän laita.

Ilardinho hattutemppu, syöttäjänä luonnollisesti Il Capitano. Tupu ja Hupu on löydetty. Jaahas. Samperi-Santerin lämäri puhuu ja lukemiksi 2-8. Tuuletuksena pusu logolle ja pallo talteen. Aromaa suihkuun. Ei nimeä pöytäkirjassa. Kansa ja joukkueenjohtaja vaatii päävalmentajan päätä vadille. Tästä kuitenkin Karimille itselle sakot. HUOLELLISUUTTA. 20 sekkaa (av:ta) pelattu Lisardinho tarjoilee ja Hytönen maalaa. Api tarjoilee vihulaiselle tyhjän maalin, mutta viimeistely jotain sanoinkuvaamattoman surkeaa. Jumantsuikka, Babe Ruthmainen svingi kotijoukkueelta mutta maali hylättiin. #tuomarifarssi Punainen kostautui toimitsijan pupellukseksi. Nimi listassa, mutta janarit unohtivat pistää pöytäkirjaan. Kuumakalle Ilardinho istunut siis tänään 7 minuuttia boksissa. Hyvä toijala.

Ilari Ben Amour syöttää ja Vesse viimeistelee. Ja heti perään Cicero syöttää ja kultaranne Huisman iskee. 4min kolmatta erää takana. 2-12 kaiketi tilanne. Vastustaja ois ihan hyvä jos ne osais pelata salibandya. Noi tequilalasi korkuiset syötöt ja louhikkokosketukset ei oikein toimi. Naatiskelijan riistakäristys kutsuu mutta noi ottaa jonkun aikalisän. Voittomaalilaukaus kotijoukkueelee. Kaveri veivaa ja katsomon jonnet innostuu huutelemaan maalin kunniaksi rumia. Ei kisamakkaroita, pulla 1,5€ Ottelu on päättnyt lukemiin 3-12.

Loppukaneettina voisi todeta joukkueiden välisen tasoeron olleen vierasjoukkueen hyväksi lähes yhtä musertavaa kuin viime tiistain Manu-Real ottelussa.