M2: Tappioton putki poikki

02/10/2020 - 18:11

Edellisen päivityksen jälkeen on ehditty pelailla jo neljä matsia. Tammikuun 25. päivä käytiin katsastamassa Äänekosken Areena Pankkarin puitteet, ja hyvähän siellä oil sählyä pelata. Kotiin tuliaisiksi saatiin kuitenkin vain kaksi pistettä, kun aamulla komea kymmenen pelin voittoputki meni poikki tasapelillä Kokoelmaa vastaan. Kokoelman toimittama kooste ottelusta löytyy täältä.

Iltapäivällä vastaan asettui LV, jota lähdettiin kaatamaan paljon paremmalla peli-ilmeellä kuin aamun avauspelissä. Vastustaja sai kuitenkin halittua peliä loppua kohti aina vain enemmän ja toimitti hurjan määrän laukauksia Tommi Timosen vartioimalle maalille. Kenttäpelaajien väsähtäessä joutui Taiskakin maalillaan antautumaan, lopulta 3-1 johtoasema vaihtui päätöserässä 3-3 tasapeliksi, eikä maalin tappiokaan olisi huutava vääryys ollut.

Viimeisimmän turnauksen ottelurapotit on toimittanut Laitisen Tero.

KAIKKI SEIS! NOUSUJUHLAT PERUTTU! TAKINNAPIT HUKASSA!

Kakkosamppareiden tie nelosessa takkuaa. Lauantaina 8.2. oli tasonmittauksen aika, eli pelipäivä. Edellisestä turnauksesta sisuuntuneena ja nälkäisenä ampparilauma lähti kohti SBS OLOn kaatoa. Tai näin ainakin piti tapahtua. OLO lähti hyvin mukaan peliin ja oli vaarallinen koko pelin ajan, kuten ennustettiin. O2M2 puolestaan ei kovin vaarallisesti pelannut, mutta kyllä tosissaan väännettiin koko pelin. Ampparit hallitsi peliä, mutta maaliin palloa ei saatu. Ottelu päättyi 1-0 tappioon, kun OLO teki pelin ainoan maalin. Toisessa erässä vastahyökkäyksen päätteeksi OLOn Salmio pääsi poikkarista ampumaan Laitisen kypärän kautta pelivälineen maalinperukoille.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Kuukka Gunners. Edellinen kohtaaminen heitä vastaan oli päättynyt 9-5 voittoon. Joten miksei tähänkin peliin lähdettäisi takki auki? Noh, se kerkes olla auki 1.37, kun Kuukassa pelaavat Tuomaalat Ante ja Eerik löysivät toisensa ja häkki heilui. Siitähän itse asiassa kaikki alkoi, mutta peliä on vaikeampi voittaa, jos annat kaverille yhden maalin heti alussa. Jussi "MENIHÄN SE" Kemppi pisti onneksi pallon 9. minuutin kohdalla vastustajan, huikean pelin pelanneen, veskarin taakse. Tästä M2 sai lisää puhtia ja Jere "Coach" Oksanen pistää erätaukolukemat 1-2.

Toiseen erään lähdettiin siis taas "kyl me tää viedään" -asenteella. Kaverihan iski sitten reilu 5 minuuttiin 4 maalia ja penkin päässä vettä hörppinyt Laitinen otti hätälisän ja yritti jätkiin saada lisää itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Pari minuuttia aikalisän jälkeen Kuukka teki 6-2. Saimme kuitenkin taas omasta pelistä kiinni ja vaarallisuutta hyökkäyspäähän. Toni "Oho se meni sinne" Juonoja iskee 6-3 ja 6-4 Iikka "Oliks tää maila siis kumminpäin?“ Aura.

Kolmas erä täysin amppareiden hallintaa. Muutamia Kuukan vastahyökkäyksiä lukuunottamatta ja 3 sekuntia 3. erän alusta tullutta 7-4 maalia. Ampparit nostivat itsensä vaaditulle tasolle ja hyökkäyspäässä pallo liikkui hyvin ja uskottiin, että vain laadukkaalla tekemisellä voidaan voittaa. Tämähän onnistui erinomaisesti ja pääsimme maalin päähän kaverista, mutta 6v5 ja YV olisi pitänyt olla paremmin selvillä, jotta tästä pelistä olisi pisteitä haluttu. Loppulukemat 7-6 Kuukalle.

Päivän puuhelmet menivät Tero "yhen sain kii" Laitinen, joka päästi OLOa vastaan vain yhden. Tokihan se ei riittänyt.

Lauantaina 22.2. uudet pelit, kun vastustajaksi saapuvat klo 14 ja 16 Riemu ja Samson Mullets! Nyt pari viikkoa reenataan ja katsotaan vähän missä mennään ja missä pitäisi mennä!