Kolmen pisteen surinaa!

02/10/2019 - 15:11

Lauanataina (9.2) taistelimme Iittala-hallilla tärkeistä pisteistä, jotta pääsisimme nostamaan sarjasijoitustamme ylemmäksi. Turnauksessa nähtiin taistelutahtoa, asennetta ja onnistumisia joukkueena. Ja mikä mahtavinta saimme hyvällä viisikko pelaamisella tienattua joukkueellemme 3 pistettä mukaan turnauksesta!

YPA II – O2-Jyväskylä III

Viime kerran kun kohtasimme YPA II:sen kanssa alkukaudesta Spiral-hallilla, vei he meitä 2-7 lukemin. Nyt oli aika nähdä miten olemme kehittyneet kauden aikana ja katsoa miten ottelu päättyisi tällä kertaa.

Ensimmäinen erä lähti suristen käyntiin! Kentällä nähtiin hyvää tekemistä, liikettä ja tilanteet pelattiin asenteella loppuun saakka. Saimme aikaan hyviä maalipaikkoja, mutta pallo ei tällä erää uponnut vastustajan maaliin. Erä päättyi näin ollen 0-0 lukemiin.

Toisessa erässä nähtiin ottelun kaikki maalit. Maalihanat aukaisi ensimmäisenä joukkueemme, kun puolustajamme Sara Lepomäki #14 (syöttö) ja Erika Kamsula #13 (maali) päättivät näyttää, että kyllä se maalinteko heiltäkin luonnistuu nousemalla rohkeasti ylös tilaa hyödyntäen ja vetämällä pallon YPAlaisten maaliin! Ei aikaakaan kun vastustaja näytti taistelutahtoa ja tasoitti tilanteen 1-1. Hetken päästä YPAlaiset pääsivät yllättämään meidät uudestaan ja nousivat hetkellisesti 2-1 johtoasemaan. Tästä sisuuntuneena Nina ”Lazer” Lager #24 sai pallon itselleen ja iski sen vastustajan verkkoon! Toinen erä päättyi kutkuttavaan 2-2 tilanteeseen.

Kolmas erä pelattiin hieman seisovin jaloin, mutta saimme pidettyä tilanteen tasalukemissa. YPAlaisille tarjoiltiin kyllä tilanteita mennä ohitse, mutta meidän vahva viisikko ja hyvä maalivahtityöskentely Zeni Lahtiselta #1 piti tontin puhtaana. Joukkueemme otti myös jäähyn puolustus tilanteessa, mutta vahva timanttimme ei antanut vastustajalle aihetta iloon. Näin ollen nappasimme ottelusta 1 pisteen mukaan 2-2 tasalukemilla.

Valmentajan erikoismaininnan ottelusta sai Erika Kamsula #13, joka näytti miten sitä omaa päätyä oikein puolustetaan!

O2-Jyväskylä III – MIG II

Olemme kohdanneet myös MIG II:n aiemmin tänä kautena ja aiempi kohtaaminen päättyi tiukkaan 3-3 tasapeliin Nummikeskuksessa.

Tällä erää vastassamme oli aktiivisempi joukkue, joka karvasi ylhäältä asti ja koetti luoda painetta meidän avauksiin. Alkuun avaaminen ja liike olikin hieman tahmeaa. Taistelimme kuitenkin tilanteet ja emme antaneet vastustajalle löysää. Erän loppupuolella MIG antoi meille mahdollisuuden vastaiskuun, ottamalla rangaistuksen mailaan lyönnistä. Ylivoimaa koetettiin saada pyörimään, mutta vastustaja pääsi katkomaan yritykset. Tästä huolimatta meidän ”tahto” maalintekijä Nina ”Lazer” Lager #24 kuitenkin hyödynsi ylivoiman yhdessä Maiju ”Aito” Peltomaan #77 kanssa ja vei meidät 1-0 johtoon!

Toinen erä pelattiin vuoroin kummankin päässä ja maalitilanteita ei syntynyt oikein kummallekkaan joukkueelle. Tasapaksua suorittamista ja maaliton erä.

Kolmannessa erässä alkoi tilanteita taas syntymään ja taistelutahtoa löytymään. Usean läheltä piti -tilanteen jälkeen Maiju ”Kuitu” Kuitunen #17 sai taisteltua pallon vastustajan verkkoihin, Maiju ”Aito” Peltomaan #77 syötöstä. Taistelimme erän loppuun saakka ja saimme pidettyä 2-0 johtoaseman! Saimme näin matkaamme tärkeät 2 pistettä.

Maalivahtimme Jonna Luopa #2 pelasi hienon nollapelin ja valmentajan erikoismaininnan sai Maiju ”Kuitu” Kuitunen #17 näyttämällä miten maalille mennään. Parturi-Kampaamo LUX (ent. Sirpa) palkitsi turnauksen parhaana pelaajana Miia Jämsénin #8, joka näytti taitonsa molemmissa päissä!

Saamme vastaamme lauantaina 2.3 Riemun klo 9 ja Steelers II:n klo 11 Killerin liikuntakeskuksella. Tervetuloa mukaan kannustamaan ja seuraamaan päivän otteluita!