N1: Lauantaina Lappeenrantaan

02/10/2017 - 10:07

Lauantaina O2-naiset matkaavat Lappeenrantaan NST:n vieraaksi. Matkaan lähdetään varmasti hyvissä tunnelmissa, sillä edelliset upeat Steelers- ja Happee-voitot lämmittävät vielä takataskuissa. Katseet on kuitenkin suunnattu tiukasti tulevaan koitokseen, jossa tavoitteena on luonnollisesti voittoputken jatkaminen.

Ensimmäisestä keskinäisestä kohtaamisesta NST ryösti pisteet selvin lukemin 2-11. Tuolloin NST lamaannutti Ampparittaret latomalla ensimmäisessä erässä jo 7 maalia, mutta loppua kohden kotijoukkue alkoi saada juonesta kiinni, ja peli tasoittui. Lauantaina ensimmäiseen erään lähtiessä on oltava hyvin hereillä ja valmiina ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Viime peleissä puolustuspäässä on nähty upeaa ja uhrautuvaista taistelua, joten sitä jatkaessa ei kaksinumeroisia maalimääriä omaan päähän liene tällä kertaa odotettavissa. Vastustajan verkkoon puolestaan odotetaan osumia superjunnuosaston lisäksi jälleen myös kokeneemmilta konkareilta.

NST ei vuoden vaihduttua ole onnistunut nappaamaan vielä pistettäkään pelaamastaan kolmesta ottelusta, ja on valahtanut sarjataulukossa sijalle 7. O2 puolestaan on kivunnut 6 pisteeseen, mutta sijoitus on edelleen 11. Voitontahto on kummallakin joukkueella varmasti kova, ja odotettavissa on syksyn ottelua tiukempi ja toivon mukaan myös tasaisempi kamppailu.

Seuraa heitä:

NST: Heidi Lirkki. Lirkki on NST:n pistepörssin toinen tehoilla 9+7=16, ja on joukkueen kuluvan vuoden viidestä maalista tehnyt kaksi ja syöttänyt toiset kaksi.

O2: Jenna Vierijärvi. Jenna otti edellisessä Happee-ottelussa upeasti vastuuta puolustuspään lisäksi hyökkäyspelaamisesta onnistuen tehoin 2+1.