M3: Laukaasta ei parasta mahdollista tulosta

12/09/2019 - 16:07

Miehet 3

MuurY-Miehet III 7-3 (3-2, 0-0, 4-1)

Sydän-Laukaan koulun parkettikenttä tarjosi tuttuun tapaansa pomppuja, irtopalloja ja vaarallisia tilanteita. Viikonlopun turnauksessa aloitettiin lohkon toinen kierros ja päivän ensimmäisessä ottelussa kohdattiin toistamiseen tällä kaudella Muuramen Yritys.

O2 aloitti ottelun mollivoittoisesti, kun vain 41 sekunnin pelin jälkeen pallo hienoisen sekoilun päätteeksi löytyi amppareiden maalista. Sekavan alun jälkeen Jani Saukko ja Joonatan Nikkilä veivät joukkueen johtoasemaan, mutta tauolle lähdettäessä MuurY oli taas kuskin paikalla maalein 3-2.

Toinen erä pelailtiin tasaisissa merkeissä maaleitta, mutta kolmannessa erässä MuurY osoittautui tällä kertaa liian kovaksi palaksi ja syötteli O2:n puolustuksen kuutamolle. Konsta Partanen pelasi hyvän ottelun ampparien maalissa, muttei voinut vastustajan onetimereille mitään. Andre Puhakka avasi kauden maalitilinsä ja kaunisteli loppulukemiksi 7-3.

Miehet III-Jyry 7-2 (2-0, 2-2, 3-0)

Toisessa ottelussa kohdattiin niin ikään toistamiseen tällä kaudella Jämsänkosken Jyry. Edellisen kerran Jyry pystyi pitämään peli jännittävänä, mutta tällä kertaa ottelu oli alusta saakka täysin O2:n hallussa. Joskus näinkin.

Ensimmäisessä erässä Jyry ei saanut laukaustakaan kohti maalia ja toisessa päässä puolestaan Joonatan Nikkilä viimeisteli rankkarista ensimmäisen osuman ja Heikki Hakkarainen lisäsi johtoa kahteen nollaan. Toisessa erässä Jyry pääsi jo hieman peliin mukaan yllättäen Pekka Ternolan kahdesti erän aikana. Kimi Klinga ja Aleksi Nivus pitivät maaleillaan kuitenkin O2:n kahden maalin karkumatkalla.

Kolmas erä oli muodollisuus, joskin hyvää treeniä pallollista peliä silmällä pitäen. Aleksi Nivus meni toisella osumallaan joukkueen maalipörssin piikkipaikalle ja maalinteossa onnistui myös Jari-Matti Kankaanpää. Mörkö löi sisään kahdesti ja näin loppulukemat selkeästi miesten kolmoselle 7-2.

Peruspelaamisen taso joukkueella on saatu kauden puolivälin lähestyessä sellaiselle tasolle, että hyvänä päivänä lohkon kaikki joukkueet ovat voitettavissa. Jyryä vastaan käydyssä ottelussa perustekeminen riitti rutiinivoittoon ja viime kauden tapaisia lapsuksia lohkon pohjakerroksen joukkueita vastaan ei ole enää nähty. Kevätkaudella jatketaankin näillä eväillä #varmanousun hakua.

Vitosdivarissa siirrytään nyt joulutauolle ja pelit jatkuvat 10. tammikuuta 2020. Tuolloin Killerillä suristaan SB Pommakin ja Laukaan Kingsin kimppuun.