Voittojen sunnuntai (D1 musta, YJS 2/7)

12/09/2018 - 14:52

Tänään pelattiin ylempää jatkosarjaa Iittala-hallissa kahden pelin verran.

Ensin vastaan saatiin Classic Blue, jolle ei käytännössä jätetty pelissä lainkaan mahdollisuuksia. Kun peliä oli pelattu 7 minuuttia, olimme tehneet kolme maalia. Pojat pelasivat tasaisen pelin omalta osaltaan ja lopputuloksena oli 12-1 voitto.

Seuraavaksi pelattiin SC Weikkoja vastaan. Tämä peli oli tasaisempi, mutta siinäkin ekan erän jälkeen oltiin 0-3 voitolla. Toinen erä päättyi 1-6 tilanteessa, jolloin peli näytti meidän osalta jo melko selvältä. Weikot kuitenkin nousi 3-6 tilanteeseen. Tämän jälkeen meidän ylivoimalla saatiin seitsemäs maali ja heti sen perään vielä kaksi maalia, joten siinä vaiheessa peli oli taputeltu voitoksi. Peli päättyi 3-9.

Neljällä pisteellä nousimme tässä vaiheessa päivää sarjataulukossa ykköseksi, kun yksi peli on vielä pelaamatta. Todennäköistä on, että päivä vaihtuu myös sarjaykkösenä. Seuraava turnaus pelataan ensi vuoden puolella 12.1.