M1: Tuplaviikonloppu kotiareenalla!

11/09/2018 - 14:45

Viikonlopun kahteen teemaotteluun saapuvat vieraaksi Rangers ja Tiikerit.

Miehet edustus

Tulevana viikonloppuna pelataan taas pitkästä aikaa Palokan koulukeskuksella miesten Divaria, kun O2-Jyväskylä pelaa peräti kaksi kotiottelua! Lauantaina vieraaksi saapuu Kirkkonummen Rangers ja sunnuntaina puolestaan Tikkurilan Tiikerit.

Molemmat ottelut alkavat klo 15.30.


Ottelut ovat molemmat teemaotteluita ja ne on toteutettu markkinoinnin ja oheistoiminnan osalta yhteistyössä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun (JAMK) Urheiluliiketoiminnan opiskelijoiden kanssa. Lauantain peli on teemaltaan Student Game eli tuttavallisemmin Opiskelija- ottelu ja sunnuntai on puolestaan, isänpäivän kunniaksi, Isänpäivä- ottelu.


O2JKL – Kirkkonummen Rangers 10.11.2018 klo 15.30

Miehet edustus


Lauantaina vieraaksi saapuva Kirkkonummen Rangers löytyy sarjataulukosta juuri O2-Jyväskylän edeltä kolmannelta sijalta ja samoissa sarjapisteissä. Rangers on siis aloittanut kauden vahvasti, vaikka onkin sarjan nousijajoukkue, kun kirkkonummelaiset pelasivat viime kaudella vielä 2.divisioonassa. Pelaajapuolella Rangersin kovimpia nimiä ja lauantainakin tarkalla silmällä seurattavia pelaajia ovat sentteri #11 Teppo Salo sekä puolustaja #7 Samuli Alaluusua. Heistä 21- vuotias Salo rankattiin kauden alla Pääkallossa jopa sarjan Top 5- pelaajien joukkoon; ja eipä tuo nyt pahasti ole pieleen osunut, alkukauden kuudessa ottelussa on syntynyt tehot 8+6=14. Maalia ovat vartioineet puoliksi kauden ottelut #55 Kari Vilén sekä viime kaudella Saksan Bundesligassa Floorfighters Chemnitzissä pelannut #45 Jens Beijar.

Tulospalvelu


Ja ottelu toimii tosiaan Student Game- teemaotteluna ja opiskelijoille ottelun pääsylippu maksaakin ainoastaan 3€. Ottelussa pelaavien joukkueiden lisäksi yleisön viihtyvyydestä vastaa erätauolla esiintyvä soololaulaja Sharon Mamedjarov, joka on juuri myös valmistunut laulunopettajaksi Kuopion konservatoriosta. Lisäksi katsojilla on mahdollisuus maalauttaa itselleen ”ampparien sotamaalaus” kasvomaalauspisteellä.


O2JKL – Tikkurilan Tiikerit 11.11.2018 klo 15.30

Miehet edustus


Viikonlopun toiseksi vastustajaksi saapuu isänpäivänä sunnuntaina Tikkurilan Tiikerit. Tiikerit löytyy sarjasta sijalta kahdeksan, pisteitä sillä on kasassa seitsemän pelin jälkeen 10. Viime kaudella Tiikerit säilyi Divarissa karsintojen kautta, ja tälle kaudelle joukkue vahvistui hieman, lisäksi etenkin seuran omat juniorit ovat ottaneet todella isoa roolia tällä kaudella. Joukkueesta kannattaa seurata etenkin 17- vuotiasta superlahjakkuutta, laitahyökkääjä #23 Joakim Lundia, joka on tällä kaudella iskenyt Divarissa kuuteen peliin kovat tehot 11+3=14 ja onkin Tiikereiden pörssikärki. Toinen todella kova nuori pelaaja joukkueesta on 18- vuotias puolustaja #94 Niklas Kuisma (2+2=4). Kokeneemmista pelaajista myös etenkin #37 Tomi Palin on ollut tehokkaalla päällä tällä sesongilla tehoin 10+3=13.

Tulospalvelu


Ja isänpäivän kunniaksi sunnuntain pelihän toimii siis Isänpäivä- otteluna. O2-Jyväskylä haluaa muistaa kaikkia isiä ja isänpäivälahjana tarjota kaikille isille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Lapsille on ottelussa myös puuhanurkkausta tarjolla, joten koko perheelle on siis jotain kiinnostavaa tarjolla.
Sunnuntain ottelun otteluisäntänä toimii Intersport Jyväskylä Keskusta, ja he tarjoavatkin pelin ottelulipulla tai miesten edustusjoukkueen kausikortilla -25% alennuksen kaikista tekstiilituotteista (myös tarjoushinnat) liikkeessään Jyväskylän Forumissa. Tarjous on voimassa 19.11. ja se koskee yhtä ostokertaa per asiakas. Tarjous on henkilökohtainen.

Tervetuloa siis viikonloppuna kannustamaan Ampparit voittoon molemmissa kamppailuissa, molemmat pelithän alkavat siis klo 15.30.

#surinaa