N1: Näin se homma etenee

06/09/2013 - 13:40

Runosuoni alkoi taas sykkimään, niin kerrataanpa hieman mitä naisten joukkueen ympärillä on sattunut. Viime jaksossahan jäimme tilanteeseen, jossa puoli joukkuetta ja lohko julkistettiin ja luulimme jo voivamme hengähtää hieman. Turha luulo.
 

Sekoilut liigan puolella (Tiikerit eivät saaneet joukkuetta kasaan) aiheuttivat pisteautomaattimme Papaksen siirtymisen ylimmälle sarjatasolle ja tilalle kiipesi neljänneltä varasijalta vanha tuttumme hämeenlinnasta, Steelers. Huikeita Sisä-Suomen paikallisvääntöjä siis luvassa tulevana talvena. Taso ykkösessä säilyy vaihdosta huolimatta kovana ja ainoa kysymys lieneekin, löytääkö yleisö tiensä tapahtumarikkaisiin otteluihin? Tunnetta kuitenkin tarjolla erityisesti peleissä naapureita (köhköh) Mikkeliä, Seinäjokea ja Hämeenlinnaa vastaan.
 

Harjoittelukin on ollut käynnissä jo jonkun aikaa ja uutuutena mukaan on tullut fysiikkaharjoittelu. Joukkueen korkeakouluopiskelijat saapuivat paikalle valistuneesti kirjojen ja laskinten kera, mutta joutuivat pettymään, kun luvassa olikin vain kyykkyreeniä. Opettelu on lähtenyt kuitenkin hienosti käyntiin ja ensi viikolle pääsemme jo testaamaan, kuinka siitä kyykystä päästään takaisin ylös.
 

Peluriosastollekin voi lisätä tuoreen brassivahvistuksen. Jennimer tulee tulevalla kaudella väläyttelemään eteläamerikkalaista luonnetta ja tuonee myös hieman sambaa kentälle. Kielimuuri on tosin tuottanut pieniä ongelmia ja joku voisikin kertoa mitä futebol tarkoittaa?
 

7.5% todennäköisyydellä ensi kauden lohko:

Steelers, Hämeenlinna
ÅIF, Sipoo
Crackers, Kotka
SB Vantaa
Indians, Espoo
Hatsina, Mikkeli
SPV, Seinäjoki
JoKa, Joutseno
RSB-Team, Rovaniemi
FBC Turku
FBT Karhut, Pori
O2-Jyväskylä