N1: Runkosarjan viimeisessä vieraspelissä kohdataan Classic

03/09/2017 - 10:21

Naisten salibandyliigan runkosarja lähenee loppuaan, ja O2:lle se tarkoittaa tulevana lauantaina runkosarjan viimeistä vieraspelireissua, joka suuntautuu Tampereelle itsensä sarjakärki Classicin vieraaksi.

Asetelmat otteluun ovat tietysti kohtalaisen selvät, kun vielä voittamattomana porskuttava Classic varmistelee runkosarjan voittoa ja O2:n oven takana puolestaan kolkuttelee liigakarsinnat. Pelistä toivotaan silti kovatasoista ja hyvää vääntöä, sillä syksyn keskinäinen kohtaaminen tarjosi liudan upeita suorituksia molemmin puolin. Pelin alkupuolella O2 pääsi hetkellisesti kokeilemaan johtoasemassakin pelaamista, mutta niin vain Classic pääsi vielä peliin mukaan ja kääntämään asetelmat. Toisessa erässä O2 hätyytteli Classicia tulemalla maalin päähän, mutta lopputulos oli kuitenkin selkeähkö 12-7- voitto koville vieraille. 7 maalia on kuitenkin eniten, mitä kukaan joukkue on tämän kauden liigapeleissä kyennyt Classicin verkkoon viimeistelemään, ja ennen kaikkea Kisun hattutemppu oli todella kovan luokan suoritus. Lauantain pelissä toivon mukaan nähdään huikeita suorituksia jälleen molemmilta joukkueilta ja tarjotaan yleisölle viihdyttävää salibandya, sekä kerätään tärkeitä oppeja ja kokemuksia matkaan tulevaa ajatellen.

Sytytäänkö kovaan kamppailuun samoin kuin syksyllä? Nähdäänkö hattutemppuja? Kuinka kovassa vireessä Classic on? Onko TehoSport-mainos Kisun vai Veskun selässä? Kutkuttaviin kysymyksiin saadaan vastauksia jälleen tulevana lauantaina.

Seuraa heitä:

Classic: Nina Rantala. Rantala johtaa liigan maali-, syöttö- ja pistepörssiä huimilla tehoilla 38+35=73. Vielä on toki kolme runkosarjaottelua aikaa ylittää edelliskautiset hirmutehot 45+30=75, mikä tuleekin mitä luultavimmin tapahtumaan.

O2: Kiia Avikainen. Kisun hattutemppu Classicin verkkoon on edelleen hatunnoston jos toisenkin arvoinen suoritus. Miltä Kisun bägi tuoksahtaa tänä lauantaina?

Classic-O2 la 11.3. klo 16.00, Tampere Areena