Kissin Chat ja TiPan naiset lumisählymestareiksi

03/09/2015 - 17:47

Ampparit

Sunnuntaina Hippoksen pesäpallostadionilla riitti yritystä ja märkiä sukkia kun palloa yritettiin saada pieneen 40 x 60 cm kokoiseen maaliin. Yhteensä 12 joukkuetta pelasi päivän aikana miesten, naisten ja junioreiden sarjassa.

Ampparit

Junioreiden sarja oli Kukkahattutätien dominointia. Neljästä ottelusta 4 voittoa näytöstyyliin. Keljon Posse (kuvassa punainen joukkue) sijoittui toiseksi ja Amppariliigan joukkue (kuvassa liivitön) sijoittui kolmanneksi. Päivän olosuhteet suosivat kevytrakenteisia poikia ja meno olikin vaivattoman näköistä verrattuna isompiin virkaveljiin.

Ampparit

Naisten sarjasta muodostui todellinen trilleri. TiPan naiset ja Toivot olivat tasapisteissä ennen joukkueiden viimeistä kohtaamista. 12 minuutin varsinaisen peliajan jälkeen peli oli tasalukemissa 1-1 ja ratkaisua lähdettiin hakemaan 5 minuutin jatkoajalta. Ratkaisu nähtiin jatkoajan kolmannella minuutilla kun TiPan naiset löysivät pallon mentävän aukon Toivojen puolustuksesta ja voitto matkasi Tikkakoskelle.

Ampparit

Miesten sarjassa ennakkosuosikin paineita kantanut Kyyt joutuivat erityiskohtelun alle turnauksessa - niin kanssapelaajien kuin tuomareidenkin toimesta. Kyiden ensimmäinen ottelu Slegereitä vastaan sujui vastarinnasta huolimatta voitokkaasti, mutta toinen ottelu Kissin Chattia vastaan koitui kohtalokkaaksi. Ismo Nybackan keräämästä dream teamista ei kokemusta puuttunut. Ottelu alkoi Kyiden kannalta hyvin, kun Ollimatti Karttunen pääsi yksin läpi ja latoi pallon maaliin. Tarkkasilmäinen tuomari havaitsi tilanteessa kuitenkin maalialuerikkeen ja maali hylättiin. Tästä oikeusmurhasta Kyyt eivät toipuneet vaan Kissin Chat vei ottelun 2-4 ja lopulta koko turnauksen voiton puhtaalla pelillä.

Ampparit

Kissin Chat

Ampparit

TiPa

Seuraavana kisakalenterissa Katusähly lauantaina 13.6.2015! Ilmoittautuminen aukeaa 1.4. - Pysy kuulolla!