N1: Naisille kotiturnauksesta kaksi tasapeliä

01/09/2011 - 00:01

Vuoden ensimmäisestä "kinkun sulatteluturnauksesta" ampparinaiset ottivat kaksi pistettä. Peleissä mentiin vastustajan tason mukaan eli oltiin "aina yhtä hyviä", vaikka vastustajien tasoissa oli eroa.

Ensimmäinen vastus oli lohkojohtaja Classic. Naiset hankkivat hyvän sisun ennen peliä ja olivat valmiita kohtaamaan haastavan Classicin. Vastustaja pääsi pelissä johtoasemaan (siihenkin vasta toisessa erässä), mutta O2:n pinna piti ja kolmannessa erässä naiset kirivät väkisin tasoihin Miian ja Annin upeilla maaleilla. Peli itsessään esitteli jo aitoa salibandya hienoin syttökuvioin. Lajin toinenkin puoli saatiin esiin laitakahinoissa, jossa vastustajan pelaaja hankki itselleen 2 + 10 minuutin rangaistuksen. Peli kuitenkin todisti, että kuka tahansa on voitettavissa.

Toinen peli puolestaan ei ole mikään ylpeyden aihe. Vastustaja Ylöjärven Ryhti päästettiin jopa maalin johtoon ennen kuin O2:n maalihanat aukenivat. Pelin molemmista ampparimaaleista vastasi Pinja. Naiset pyrkivät kovasti saamaan omat kuvionsa kuntoon, mutta Ryhti painoi armottomasti päälle. Vauhti oli kova eikä edellisen pelin hienoista kuvioista ollut enää paljoa jäljellä. Naiset olivat jo voitossa kiinni, kunnes Ryhti pelin viime minuuteilla pääsi tasoittamaan kulmavaparista.

Valmentajan sanoin "Semmonen kutina että meidän tarttis reenata."

Joukkue