M1: Arkipäivän viettoa Lappeenrannassa!

12/08/2020 - 15:35

Otteluennakko

Viikon ainut peli pelataan keskiviikkona Saipan vieraana. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Ampparit jatkaa joulukuuta pelien merkeissä tulevana keskiviikkona 9.12.2020, kun arkipeli kuljettaa joukkueen Lappeenrantaan. Vuoden kolmanneksi viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Suomen salibandykartan "nuorisoon" kuuluva SaiPa, jonka kohtaamme nyt ensimmäistä kertaa historiassamme.

Joukkueet lähtevät otteluun jännittävistä asetelmista, kun O2-Jyväskylä majailee sarjataulukossa sijalla kolme (27 pistettä) ja SaiPa puolestaan sijalla kuusi (24 pistettä). Vieraat hakivat viime viikonloppuna voiton Kirkkonummelta ja taipuivat Tampereella KOOVEE:lle rankkareiden jälkeen, Ampparit puolestaan löi kotonaan SB Vantaan.

SaiPan ensimmäinen kausi on ollut todella pirteä, ja joukkue onkin heti alusta osoittanut kuuluvansa Divarin kärkiporukoihin. Ahkerimmin tahtipuikkoa ovat heiluttaneet Divarin pistepörssin kärkimies Oskari Möykkynen (18+8) sekä puolustajien pistepörssiä johtava nuori Jere Niemelä (14+7). Lisäksi alkukauden loukkaantumisen takia missannut Divarin supertähti Juuso Kekki on päässyt myös oivaan vireeseen (8 ottelua, 9+8). SaiPa on myös rohkeasti nostanut pelaavaan kokoonpanoon ja isoon rooliinkin nuoria pelaajia; U19- Maajoukkueleirillä juuri olleet Julius Huppunen ja Santeri Kakko (s.2002) sekä aikaisempina vuosina U16- Maajoukkueessa pelanneet Lauri Utunen (s.2003), Juho Seppälä (s.2004) ja Aapo Kilpeläinen (s.2004) ovat nimiä jotka kannattaa tulevaisuutta varten mieleen painaa; heistä jokainen on myös pistetilinsä Divarissa avannut!

Amppareiden osalta viime viikko ei pelillisesti ollut mitään kauden parhainta antia, mutta yksilötasolla tuli isoja onnistumisia; Lari Mäkelä ja Karel Joutsimäki pääsivät iskemään SB Vantaata vastaan kauden avauspisteensä- ja maalinsa, ja alkukaudesta hieman maalinteon kanssa tuskaillut Tuomas Rautiainen iski kahteen peliin peräti kolmesti; Palokassa ketjukaverina nähtiin velipoika vieläpä Juha Rautiainen, joka on summannut kolmeen pelaamansa otteluun tehot 0+4. Ensimmäistä Divarikauttaan pelaava ikinuori Mikael Määttä on myös jatkanut uskomatonta virettään; saldolla 16+5 "Poopa" keikkuu Divarin pistepörssin kahdeksannella tilalla!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Eli huomenna ei muuta kun Solidsportin palvelimet auki omalle näytölle kotisohvilla ja kannustetaan yhdessä etänä Ampparit voittoon;

SaiPa - O2-Jyväskylä Klo 18:30 @Lappeenrannan UT!

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

08.12.2020