P18: Divari jatkuu - Edessä Tuplaviikonloppu kotona

10/08/2021 - 17:46

Otteluennakko

Viikonloppuna Ampparit saavat vierailijoita Etelä-Suomesta.

Noniin, pitkästä aikaa taas kirjaillaan! Viime viikonloppuna pelattiin jo P18 1.Divisioonan ensimmäinen peli, mutta viime viikolla en saanut neuvoteltua vuorokauteen yli 24 tuntia, jotta aika kirjoittelulle olisi löytynyt. Mutta tällä viikolla lisätunteja sen verran taas löytyi, että pääsee tännekin long time no see häiriköimään!

Tulevana viikonloppuna olisi siis P18 Amppareilla edessään tuplaviikonloppu, ja mikä parasta, niin myös odotettu Kotiavaus; pelaamme nimittäin molemmat pelit kotikaukalo(i)ssa! Ja jotta homma vain paranee, vastuksethan ovat aivan sarjan kärkipäästä; huomenna lauantaina saamme Palokkaan vieraaksi M-Teamin Helsingistä ja sunnuntaina puolestaan isännöimme Espoosta saapuvaa Westend Indiansia Ampparipesässä. Huominen pallo keskeen- hetki koittaa klo 12:00, sunnuntaina nautitaan puolestaan iltapelin huumasta klo 18:30.

Ja kerrataan tähän nopeasti nyt se Amppareiden viime viikonloppu: Mosahallilta haimme 5-19 lopputuloksella avausvoiton ErVi Akatemiasta. Kunnoitusta joka suuntaan sen verran, että enempää ei asiaa avata. Meillä kulki, ei siinä sen kummempaa.

Sen pidemmittä alustuksitta, tästä nyt lukuun sitten tulevien koitosten ennakkoa!

O2-Jyväskylä - M-Team, LA 9.10.2021 Klo 12:00 Palokan koulukeskus

Huomenna viikonlopun ensimmäiseksi vieraaksi saamme siis Helsingistä saapuvan Tiimin. He avasivat viikko sitten sarjan niin ikään vakuuttavasti, kun Ruskeasuolla kaatui Tiikerit lukemin 9-1. Vahvasti pitkään yhdessä pelanneeseen -04 ikäluokkaansa luottava M-Team on tullut tunnetuksi erittäin kurinalaisesti puolustavana joukkueena ja karsinnoissa he pitivät mm. Classicia todella tiukilla. Pallolla pitää siis Amppareiden saada asioita aikaiseksi, jos Tiimin tiiviin muodon sisään halutaan tunkeutua ja edes unelmoida maalipaikoista. Puolustuksen lisäksi joukkueelta löytyy myös maalintekovoimaa yllin kyllin; ykköstähti Pietari Porttikivi on U16- Maajoukkueessakin esiintynyt ja laadukasta taustatukea tarjoavat mm. Joona Hokkanen sekä Henri Liibert. Puolustuksesta Akseli Markkanen johtaa joukkueen pallollista peliä varmoin ottein. Tolppien välissä Tuomas Heino on parhaimmillaan sarjan parhaita pelipaikallaan.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Otteluennakko

O2-Jyväskylä - Indians, SU 10.10.2021 Klo 18:30 Ampparipesä

Ja sunnuntaina meilläpäin vierailee sitten Westend Indians aka Inkkarit eli Heimo. Keltapaitojen kauden avaus oli sitten huomattavasti tiukempi ja kevempitasoisempi, kun Amppareilla tai Tiimillä; Heimo kaatoi sarja-avauksessa Steelersin jatkoajan jälkeen lukemin 7-6. Heimo tykkää pitää palloa todella paljon ja rytmittää peliä sen kautta, joten tässä pelissä päästään varmasti näkemään kahden hyvin samankaltaisen joukkueen keskinäinen kohtaaminen. Erinäisitä syistä Indians koki viime kauden jälkeen pientä pelaajakatoa, eikä joukkueen rinki erityisemmin laaja ole määrällisesti, mutta kun kaikki pojat ovat pelillä, on Heimolla kasassa yksi Divarin laadukkaimmista joukkueista. Ykköstähtenä tuikkii Indiansin miehissäkin jo pelannut  puolustaja Amos Jäppinen, joka on eittämättä -04 parhaita pelaajia koko maassa. Ja hirveän kaukana takana eivät tule saman ikäluokan Setti RoimelaJere Lahti ja Onni Forss sekä nollavitosista Osmo Silvennoinen, jotka ovat kaikki äärimmäisen kovan luokan pelimiehiä Divariin. Tolppien välissä on useampaa vaihtoehtoa tarjolla, heistä etenkin Arttu Sassi on ikäluokassaan valtakunnan huippuja. Mielenkiintoinen taisto on tottakai myös penkin takana, kun molempien joukkueiden pääkäskijät käyvät Eerikkilässä samoja valmentajaopintoja tällä hetkellä; hävinneelle osapuolelle varmaan jonkun rangaistuksen joutuu keksimään ;)

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Molempien pelien livestriimit sarjan YouTube- kanavalla -> Finland Floorball P18 LiveChannel

Otteluennakko

Ampparit lähtee siis viikonloppuun hieman turhankin reipasmaalinen voitto takataskussaan (tai sivutaskussa, eihän nyt kukaan mitää takataskussa säilytä; ei mun verkkareissa ees oo semmosia), ja nyt täytyy joukkueen olla heti alusta valmis, koska nyt vastustajat ovat myös täysin eri maata kuin mitä sarjan avauksessa. Luotto on kuitenkin omaan tekemiseen sen verran korkealla, että mitään huolta ei ole, kunhan sairastupaa saadaan vähän tyhjemmäksi huomiseksi ;D

Näitä kysyttiin, jopa vaadittiin; itseasiassa fyysistä koskemattomuutta uhattiin, joten tässäpä kauden ensimmäiset lukija-extran kuukausilitteen pelipäivän nostot:

"Onko Jami pahasti irti, kun pääsee missatun sarja-avauksen jälkeen pelille?"

"Pysyykö Minolla hiuspanta tällä kertaa päässä?"

"Kerääkö Aapo vastustajista uusia faneja?"

"Hurjasteleeko Eeli samalla pörssitahdilla vai nousiko rima kuitenkin liian korkealle?"

"Pystyykö Marre toistamaan slow-motion polvistuminen kulmassa, mikä onnistui viikko sitten Mosalla?"

"Oisko Jullella jo nyt kauden ekan viivapommin paikka?"

"Onko Elmon lapa taas nälkäisenä maalin edessä?"

"Mitähän veskareista kysyis... Osaako ne olla normaalisti välillä?"

"Onko soittolista kunnossa?"

"Mikä on meidän maalibiisi?"

"Pitäiskö valita eri Nocco vai sama Nocco molempiin peleihin?"

"Mitä kannattaa tehdä ylensyöneelle mäyräkoiralle?"

Paljon hyviä ja vielä enemmän huonoja kysymyksiä, vastauksia saa varmasti vain tulemalla paikanpäälle! Tai näkeehän pelit striimiltäkin; mutta hei, aika pitkästä aikaa on nyt tarjolla junioreiden valtakunnalista sählyä livenä Jyväskylässä, ÄLÄ JÄTÄ NÄITÄ PELEJÄ VÄLIIN!

Eli tervetuloa täyttämään katsomot (joo turvavälit tms.) pitkästä aikaa ja kannustamaan Ampparit voittoon! 

Ja niinkun joku viisas on joskus sanonut: Was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß

Oliko tästä sanonnasta sulle mitään hyötyä? En uskonutkaan.

08.10.2021