M1: Tuplaviikonloppu #2!

10/08/2021 - 17:48

Otteluennakko

Molempina päivinä suristaan tänä viikonloppuna kotikaukalossa!

Ampparit jatkaa Divarin kauttaan toisella Tuplaviikonlopulla putkeen, ja tulevana viikonloppuna 9.-10.10.2021 pelataan molempina päivinä Palokassa! Lauantaina vieraaksi saadaan Kirkkonummi Rangers ja sunnuntaina puolestaan toisena eteläisen Suomen vierailijana ÅIF Sipoosta. Viime kauden kohtaamiset olivat hyvin päinvastaisia; pitkään Rangersia vastaan tuskaillut Amppariparvi voitti viime kaudella molemmat keskinäiset pelit, kun taas ÅIF voitti oranssipaidat molemmissa kauden kohtaamisissa.

Kaikki joukkueet hakevat varmasti nousevaa käyrää kaudelleen, sillä joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 11, 12 ja 13; ÅIF tosin vain kolme ottelua pelanneena.

O2-Jyväskylä - Rangers, LA 9.10. Klo 15:30

Viikonlopun ensimmäisenä vastuksena nähdään siis kamppailu Rangersia vastaan. Viime vuosina eivät ole kirkkonummelaiset koskaan Amppareita helpolla päästäneet, ja tuskin käy niin nytkään. Molempie joukkueiden alkukausi on ollut tuloksellisesti heikko, Rangersille kauden avausvoitto tuli ensimmäisellä kierroksella M-Teamia vastaan ja sen jälkeen on tullut neljä tappiota. Viime kauden joukkueestaan kirkkonummelaiset menettivät naapuriseura Oilersiin F-Liigan tähtihyökkääjät Justus Mustosen sekä Kristian Lammisen. Tulopuolella olivat puolestaan Saku Hirmasto, nuoret Conny Lidblom ja Johannes Vähäkangas sekä juuri kauden alla F-Liigasta saapunut Vili Näveri. Isoja pelaajia ovat mm. edelleen kokenut Erik Helenius (6+1).

Lauantain pelissä on myös tuplapanos, sillä lauantain ottelukierros on myös Divarin Cup- kierros; sarjapisteiden lisäksi on siis jaossa myös jatkopaikka Teho Sport Suomen Cupissa!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

O2-Jyväskylä - ÅIF, SU 10.10. Klo 15:30

Ja sunnuntaina saadaan vieraaksi sitten toinen viime vuosina Amppareita erittäin tiukasti piinannut joukkue, ÅIF Sipoosta. Vierailla on vielä tälle kaudelle avausvoitto nappaamatta, Soittorasialta ja Pirkoilta sipoolaiset ovat tosin pisteen riistäneet. Täksi kaudeksi Sipoossa vaihtui valmennus, kun Sipoon ja Porvoon suunnalla ansiokasta työtä alueen junioreiden kanssa tehnyt Petri Hosiaisluoma nappasi vastuun. Ja siinä samalla jatkui myös ÅIF:n nuorentumisprosessi, kun etenkin seuran lahjakkaita 2002- ja 2003- ikäluokkien pelaajia on nostettu rohkeasti mukaan isoon rooliin. Heistä Patrik Korpiniemi ja Otto Lintula ovat jo viime kaudella olleet kantavassa roolissa mukana, tällä kaudella puolestaan esimerkiksi Veikka VirtanenSanteri Heino ja Anton Sjöfelt ovat nousseet entistä isompaan rooliin. Kokeneemmista pelaajista etenkin Tuomas Liukolampi (3+1) kantaa isoa vastuuta hyökkäyksessä.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Amppareiden kausi ei ole tuloksellisesti vielä ollut sitä, mitä odotettiin, mutta viime viikonloppu antoi jo merkkejä paremmasta; ensin Pirkkoja vastaan aukesi kauden avausvoitto, ja vaikka sunnuntaina FBC Turku veikin pisteet Palokasta, oli silloinkin peliesitys joukkueelta erittäin positiivinen. Lisäksi erittäin iloisena asiana se, että Oscar Salminen ja Markus Manninen iskivät kauden avausmaalinsa, ja samalla ropisi eläintarhallinen molempien selästä pois; lisää on kyllä vielä tällä kaudella odotettavissa!

Tervetuloa siis tulevana viikonloppuna molempina päivinä Palokkaan aistimaan huippuluokan Divarisalibandya ja kannustamaan Ampparit voittoon; kaksi kotipeliä, tästä ei viikonloppu parane!

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

08.10.2021