D-tyttöjen kausi voitoilla käyntiin!

10/08/2020 - 15:33

D-tyttöjen kausi voitoilla käyntiin!

Vihdoin viime sunnuntaina 4.10. se käynnistyi, siis D-tyttöjen Sisä-Suomen aluesarja! Sarjapelejä oli odotettu jo pitkään ja kun valmistautumiset oli hiottu pitkin syksyä huippuunsa, lähdettiin sunnuntaina matkaan kohti Iittala-hallia ja turnausta.  

D-tyttöjen toiminta on kiinnostanut tänä syksynä varsin monia uusia pelaajia (mukaan mahtuu vielä!), joten sunnuntainakin matkassa oli pari tuoretta ampparia. Treeneissä ja harkkapeleissäkin jo muutaman kerran mukana olleet tytöt olivat jo solahtaneet joukkueeseen aika mukavasti, ja nyt oli ensimmäinen tosipaikka edessä! Menomatkalla bussissa oli jännitystä ja odotusta, kuinkahan tässä käy?

Murskavoitolla kauden startti

Ensimmäisenä vastaan asettui LeKi/VesVi. Ennen peliä kaukalon laidalla oli hyrinää ja ilmassa käsinkosketeltavaa jännitystä, mutta kun tuomarin vihellys soi, tytöt sinkosivat ajatuksensa vain meneillään olevaan otteluun. Maalin suulla oli takuuvarma maalivahti Vilma, jonka silmä-käsikoordinaatio on ihan omaa luokkaansa. Tähän lisättynä nopea reaktiokyky ja O2:n maaliverkot eivät juuri heilahtele. Ei tässäkään ottelussa; puhdas nolla komeili tulostaulussa pelin päätyttyä.

Pakkiparit ja hyökkäysketjut ahkeroivat kentällä kukin vuorollaan, puolustivat viimeiseen asti maalia, eivätkä LeKi/VesVin tytöt päässeet rankaisemaan kertaakaan. Jokainen pelaaja osoitti mailan varressa huikeaa ja sinnikästä otetta omalla tontillaan! 

O2 taituroi lopulta 12 hurjaa maalia, jokainen ketju taisteli hienosti ja tiukan paikan tullen laukaukset ja syötöt sujahtivat vastustajan verkkoon. Ja vaikka monesta tilanteesta olisi voinut tulla lisääkin maaleja, joukkue oli vastustajaa paremmin hereillä ja aktiivinen pelikaukalossa. Lopputulos oli 12-0 ja peli keskeytettiin ennen kolmannen erän päättymistä. 

D-tytöt

Toinen koitos tiukempi

Seuraavaan otteluun valmistauduttiin raikkaassa ulkoilmassa Iittalan Lasimäen ympäristössä ja evästämällä omilla eväillä. Vastassa oli vanha tuttu SBT PaPo, jonka reippaisiin otteisiin joukkue oli tottunut jo viime kaudella.

Ensimmäinen kohtaaminen oli alusta asti tiukka ja tasainen ja kuten salibandyssa yleisestikin, maalit syntyivät toisen joukkueen virheestä. O2:lla tuli monia mahdollisuuksia tuikata pallo verkkoon, samoin vastustajalla. Maalivahtien torjuntamäärät olivat lähes yhtä suuret: O2:n maalivahdilla pallo kävi 21 kertaa, SBT Papolla 16 kertaa. 

Lopputulos 2-1 ei tullut lahjana, vaan siihen tehtiin valtavasti töitä ja tytöt taistelivat tilanne tilanteelta loppuvihellykseen saakka. Pelin päätteeksi pukukopissa olikin joukko väsyneitä, mutta onnellisia amppareita! 

D-tytöt

Seuraava turnauspäivä on lauantaina 17.10. SBT PaPon kotikentällä Parkanossa. 

08.10.2020