Miehillä voitokas vierailu Kokkolaan

09/08/2016 - 15:34

Lauantaina edustusampparit matkasivat Kokkolaan Nibacoksen järjestämään kutsuturnaukseen. Aikaisesta lähdöstä huolimatta perille päästiin muutaman mutkan kautta. Jo matkalla osa porukasta makseli oppirahoja. Rautaisella otteella joukkuetta TOISTAISEKSI kipparoivalle Joni Lempiselle ei esimerkiksi enää vastaisuudessa tule yllätyksenä se, että kylmäasemalla ei ole seisovaa pöytää. Jokainen autokunta luovi läpi ruotsinkielisten viittojen ja lannanhajun läpi pelipaikalle ja jopa ajoissa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui hyvinkin vajavaisella rosterilla operoinut Nibacos. Järjestäjäjoukkue oli saanut haalittua ensimmäiseen matsiin 10 kenttäpelaajaa ja jopa maalivahdin. Osa pelaajista oli pelaamassa myös ennen otteluamme pelatussa A-junioreiden pelissä ja se alkoi näkymään pelin loppua kohden.

Ensimmäinen erä oli jokseenkin tasaista vääntöä maustettuna sallivalla tuomarilinjalla. Amppareilla oli pieniä käynnistymisvaikeuksia automatkan jälkeen ja uusien ketjukoostumusten ansiosta ajatukset menivät napakalla prosentilla ristiin. Pikkuhiljaa kemiaa alkoi löytymään ja peli oli loppuun asti amppareiden hallinnassa.

Kolmas erä oli lähinnä pörssientekokisa ja numeroiden kaunistelua. Väsynyt Nibacos ei jaksanut roikkua enää pelissä mukana ja numerot repsahtivat rumiksi. Ottelusta ei jäänyt jälkipolville paljoa kerrottavaa. Tuloksena 13-4 voitto O2:selle

Päivän toisessa koitoksessa sankarimme kohtasivat kemiläisen Sastamolo Kingsin. Entuudestaan tuntematon joukkue kuuluu oman kakkosdivarilohkonsa kärkikastiin ja lupa oli odottaa tasaista vääntöä. Päivän ensimmäiseen peliinsä Sastamolo lähti amppareita hieman kovemmalla jalalla, mutta juonesta saatiin nopeasti kiinni. Peli vaikeutui huomattavasti ensimmäisen erän puolessa välissä kun jäähyjä alkoi satelemaan oikealta ja vasemmalta. Torikokouksen jälkipeleissä Huusko rokotti poikittaisella vastustajaa viikseen ja lähti punaisella ulos. Sheriffi-Sepponen taas mankeloi alivoimalla kaverin puolapuihin ja Kings pääsi 5-3 ylivoimalle.

Koko viikonlopun ajan alivoima toimi suhteellisen hyvin ja vastustajaa ei päästetty kokeilemaan vaarallisemmilta sektoreilta. Alivoimaa pelattiin yli 10 minuuttia ja omiin pääsi kaksi maalia. Jäähysuman jälkeen peli oli aaltoilevaa. O2 käytti paikkansa vastustajaa tehokkaammin ja puolustuksen viimeisenä lukkona toiminut Janne Manninen pelasi vakuuttavasti. Kotiinviemisiksi 6-5 voitto.

Harjoitusottelut on tällä kertaa taputeltu ja seuraavaksi on vuorossa Suomen Cup Tampereella 17.9