N1: Pullaa mussuttamassa

09/08/2014 - 16:38

Naiset edustus

Cupin eka kierros tuli ja meni. Naiset lähtivät turnaukseen selkeinä ennakkosuosikkeina ja peleissä oli lähtökohtaisesti vain hävittävää ja tavoite olikin vain oman pelin kehittäminen lukemista välittämättä. Pelit kahlattiinkin läpi pää pinnalla pysyen, mutta varsinaisiin riemunkiljahdukseen ei aihetta vielä ollut (divaristarttia ajatellen). Kolme voittoa kuitenkin plakkariin ja pelillisiä juttuja tuli hieman vietyä etiäpäin. Melkein koko rosteri sai tulikasteensa ja 20 maalissa 13 eri tekijää, mikä lämmitti kyynikon tyhjää onteloa.

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin eniten vastusta. Vihuna toimi Pirkkalan Pirkat, joka lienee yksi kauden kovimmista 2.divarin sakeista ja nousee kevään päätteeksi 1.divariin. Otteluun räväkkä startti, mutta lopulta eroa saatiin vaan erikoistilanteiden kautta, jotka sujuivat läpi turneen 100% teholla. Nättejä osumia molemminpuolin, mutta oman pelin nihkeys sai heti aamusta valmennuksen varpailleen. Eeva maalissa liian työllistetty ja peli tasakentin 2-2. YV:n ja hyvän AV:n ansiosta kuitenkin 4-2 voitto.

Toisessa pelissä kohtasimme Kooveen tyttöjen SM-joukkueen. Porukasta oli kovimmat jätetty Kooveen naisten vahvuuteen ja tilalle nostettu rohkeasti c-junnuja. Kovakaan uurastus ei heille kuitenkaan riittänyt ja tasoero naisten ja tyttöjen välillä tuli alusta pitäen selville. Valtaosalla porukasta kuitenkin vaikeuksia saada itsestään tehoja irti (mm. 1.vitja peli läpi tehoilla -1), mutta kakkosvitjan tehoilla puristettiin sentään 7-2 voitto.

Kolmanteen peliin lohkovoitto oli jo varmistettu ja panoksettomuus näkyi valitettavan selvästi. Vastustaja LeBa-96 (3.div.) oli myöskin jo varma putoaja cupista, joten viimeinen puristus jäi heiltäkin uupumaan ja peli meni pelailuksi. Pitkä päivä oli tehnyt tehtävänsä. Erätauon kovalla ripityksellä hiukka asennetta kentälle ja tasonnoston kautta kelvolliset 9-1 lukemat. Ilman kauden näyttävintä omaa maalia (lähin vastustaja puolessa kentässä) pelistä olisi jäänyt todella huono maku suuhun, mutta nyt kaikilla oli hymy huulilla. Kiitos Sini:)

Toinen kierros odottaa ja vastustajina miniturneessa SB Hurricane (Oulu) ja Indians Espoosta. Lisää infoa näistä peleistä ensi viikolla. Toivotaan että nyt opittiin jotain ja tuolloin näette O2-naiset huomattavasti kovemmalla taisteluilmeellä.