M1: Niki Kaurtola O2-Jyväskylään!

07/08/2019 - 15:39

Miehet edustus

Kaurtola siirtyy Amppareihin Happeen A- junioreista. Alkuperäiset kuvat: Juha Käenmäki.

O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue vahvistuu tulevalle kaudelle mielenkiintoisella nimellä, kun hyökkääjä Niki Kaurtola liittyy joukkueeseen. Vuonna 1998 syntynyt, laitahyökkääjän paikalla viihtyvä Kaurtola vietti juniorivuotensa O2-Jyväskylän joukkueissa, ja siirtyi B- juniori- ikäisenä naapuriseura Happeen riveihin. Viimeisen neljän kauden aikana Kaurtolalle kertyi 74 ottelua A- junioreiden SM- sarjassa (runkosarja) ja pudotuspeliotteluitakin tilille kertyi 11 kappaletta. Yhteensä näiden neljän kauden aikana Niki iski hirvipaidassa tehot 32+39=71.

Viime kaudella Niki toimi myös Happeen A- junioreiden kapteenina. Tuleva kausi on hänelle ensimmäinen miesten sarjoissa.

O2-Jyväskylän päävalmentaja Joonas Kaasalainen oli mielissään joukkueen uusimmasta värväyksestä:

”Niki on erinomainen hankinta hyökkäyspäähän. Hän pystyy nopeudellaan ja fysiikallaan luomaan itselleen hyvin tilaa kentällä. Lisäksi tykkään siitä, että Niki pelaa usein röyhkeästi ja ennakkoluulottomasti etenkin hyökkäyssuuntaan. Kaverilla on todella kova työmoraali koko ajan kentällä!", Kaasalainen kommentoi. 

"Odotamme, että Niki lunastaa itselleen paikan pelaavasta kokoonpanosta ja pelaa vahvan, nousujohteisen kauden”.

Miehet edustus
Taustan alkuperäiset kuvat: Juha Käenmäki

TERVETULOA MUKAAN NIKI!

Niki ja muu O2-Jyväskylän joukkue aloittavat taas harjoittelun tulevaa Divari- kautta varten omatoimijakson jälkeen 15.7. alkaen.
Julkaisemme lisää uusia pelaajasopimuksia vielä heinäkuun aikana.

Nikin sopimuksen myötä Amppareilla on ensi kaudeksi nyt kasassa sopimukset 16 pelaajan kanssa.

O2-jyväskylän sopimustilanne 8.7.19:
Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen
Puolustajat: Markus Manninen, Karel Joutsimäki, Vesa Sivula, Ville Sepponen, Niko Ilmonen
Hyökkääjät: Lari Mäkelä, Niklas Pulli, Joni Lempinen, Iiro Kinnunen, Iiro Pieviläinen, Alvar Mahlberg, Kaarlo Mahlberg, Joel Wenning, Niki Kaurtola.