Akatemia Suomisarjaan!

05/08/2021 - 13:56

Akatemia Suomisarjaan!

Huikeita uutisia – AKATEMIA SUOMISARJAAN!

Salibandyliitto kestitsi Akatemiaa mitä mainioimmilla uutisilla sen tehtyä lopulliset päätökset Suomisarjan täyttämisestä. Lyhyeen loppuneen viime kauden sarjasijoituksen perusteella Akatemialle tarjottiin paikkaa Suomisarjassa ja joukkue on totta kai sen ottanut vastaan. Mieluisa uutinen nostaa paitsi Akatemian, mutta myös koko seuran pelaajapolun profiilia. Joukkue valtakunnan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla takaa ison tukun laadukkaita ja kehittäviä pelejä Akatemian nuorille miehille sekä seuran vanhimmille junioreille, ja toimii yhä parempana ponnahduslautana kohti pääsarjatason pelejä. 

Päivän uutiset kirvoittivat hymyn myös Akatemian päävalmentaja Juha Hirvosen huulille. ”Kyllähän tämä Suomisarjapaikka on meidän Akatemiajoukkueelle ja seuran nuorille nouseville pelaajille aivan huippuluokan juttu. Entistäkin laadukkaampia pelejä entistä enemmän”, korostaa Hirvonen sarjan merkitystä Akatemialle.

Sarjatason kasvaessa myös vaatimustaso luonnollisesti kasvaa. Pelaajat ovat taas rahtusen nopeampia, voimakkaampia ja taitavampia ja siihen on pystyttävä alkavalla kaudella vastaamaan. Hirvonen näkeekin uutisilla myös positiivisen vaikutuksen joukkueen treenikesään. ”Aivan huikeilla fiiliksillä lähdetään tekemään kesäduunit ja valmistautumaan sarjan vaatimuksiin. Luulenpa että ennen kaikkea pelaajille tämä tuo entistäkin enemmän motivaatiota hikoilla illasta ja viikosta toiseen. Valmennus ainakin on aivan pähkinöissä!” Hirvonen hehkuttaa.

Suomisarjaan valmistautuvan Akatemian riveissä on yhä tilaa jokuselle laadukkaalle pelimiehelle. Joukkue etsii ennen kaikkea nuoria aikuispelaajia, sekä P21-ikäluokan (ent. A-juniorit) pelimiehiä. Joukkue toimii tiiviisti yhteistyössä ja sidoksissa mm. farmisopimuksen kautta miesten Divaria pelaavan edustusjoukkueen, sekä ikäluokkansa 1. Divisioonaa pelaavan P21-juniorijoukkueen kanssa. Mikäli treenaaminen ja pelaaminen Akatemiassa kiinnostaa, ota yhteyttä päävalmentaja Hirvoseen.

Yhteystiedot:
p. 040 5037092
sähköposti: juha.hirvonen@o2-jkl.fi

08.05.2021