O2-Jyväskylän poikien akatemiajoukkueen pelaajakartoitus on käynnissä

05/08/2017 - 11:04

Nuorten pelaajien tukitoimena O2-Jyväskylä on perustanut uuden O2 Akatemiajoukkueen, joka ottaa haltuun miesten 3 divisioonan sarjapaikan. Joukkueen ensisijaisena tavoitteena on toimia ponnahduslautana ja pelipaikkana nuorille pelaajille. Joukkueen pelaajisto tulee koostumaan pääosin A- junioreista sekä juniorivuotensa juuri ohittaneista pelimiehistä.
Pääosin Akatemian pelaajisto tulee olemaan 95-99 syntyneitä, tavoitteellisesti harjoittelevia ja vahvasti itsenänsä kehittämiseen motivoituneita nuorukaisia, mutta kaikki motivoituneet pelimiehet otetaan luonnollisesti huomioon, iästä riippumatta.

”A-poikien divarissa pelien määrä on kovin rajallinen. Tällä ratkaisulla saamme nuorille pelaajillemme lisää pelejä ja nimenomaan tasokkaita pelejä. Tämä on mahtava uusi pala seuran pelaajapolkuun”, hahmottelee Akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaava A-poikien päävalmentaja Juha Hirvonen.

Akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaa pääosin A-poikien valmennustiimi, mutta joukkueen valmennukseen etsitää vielä yhtä valmentajaa lisää. Ota yhteyttä jos koet olevasi etsimämme henkilö...

O2 Akatemia tekee tiivistä yhteistyötä miesten edustusjoukkueen kanssa ja ei ole missään nimessä mahdoton ajatus, että kauden aikana Akatemian pelaajia harjoittelee ja toivottavasti myös pelaa miestenkin edustusjoukkueessa , miesten 1-divisioonassa. Mahdollisen farmisopimuksen tarpeellisuutta kartoitetaan parasta aikaa joukkueiden välillä.

Mikäli olet kiinnostunut treenaamaan kovaa ja pelaamaan O2 Akatemiassa, ota yhteyttä A-poikien päävalmentajaan Juha Hirvoseen, katsotaan tilanteesi ja sovitaan sinulle sopiva paikka tulla näyttämään taitosi.

Yhteystiedot:
A-poikien ja O2 Akatemian Päävalmentaja
Juha Hirvonen 040 5037092
juha.hirvonen@o2-jkl.fi