Ilmoittaudu mukaan C2-, C1- ja B-ikäluokkiin – harjoittelu käynnistyy huhtikuussa

04/08/2020 - 17:29

Try out

Ilmoittaudu nyt mukaan O2-Jyväskylän vanhimpien poikajunioreiden joukkueisiin kaudelle 2020-2021. Ikäluokat A, B, C1 & C2 muodostavat Ampparien huipulle tähtäävän pelaajapolun. Ikäluokkien edustus- ja kilpajoukkueiden lisäksi B- ja C-junioreissa on mahdollista pelata harrastejoukkueessa, jossa harjoittelua on määrällisesti vähemmän.

Poikkeusolojen takia ikäluokkien pelaajat jaetaan edustus- ja kilparyhmiin try out- jaksolla, joka pidetään heti kun suositukset sen sallivat. Ikäluokkien harjoitustoiminta alkaa 27.4. etävalmennuksella suositusten mukaisesti ja toimintaan voi ilmoittautua 26.4.2020 asti. Ilmoittautumisajan päätyttyä ikäluokkien toimintaan otetaan uusia pelaajia mukaan siinä tapauksessa, että ikäluokassa on vielä tilaa. Tarkemmat tiedot ikäluokkaan ilmoittautumisesta ja ikäluokan maksimipelaajamäärästä on esitetty tässä uutisessa jäljempänä. Kaikille ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneille osoitetaan joukkue Amppareista.

2005 syntyneiden poikien edustusryhmä odotti keväällä edessä olevia SM-sarjan pudotuspelejä kuin kuuta nousevaa, mutta maaliskuun 12. päivä kaikki loppui kuin seinään. Myös ikäluokan Kilpa 1 -ryhmä valmistautui kilpasarjan loppuhuipennukseen ja trion täydensi haastajasarjassa pelannut Kilpa 2 -ryhmä. Ikäluokan toimintaa järjestetään yhdessä Muuramen Yrityksen kanssa ja edustusryhmä pelaa O2JKL/MuurY -yhteisjoukkueella C1-poikien sarjaa. Menestysnälkää viime kaudesta on varmasti jäänyt ikäluokkaan laajalla rintamalla, mikä toivottavasti saadaan kanavoitua lenkkipoluille kesällä. Ikäluokan matka C-junioreissa jatkuu viime kauden tapaan Joona Kasken johdolla.

Lähes 60 pelaajan ikäluokkaa johtava Kaski näkee runsaasti potentiaalia, mutta muistuttaa samalla harjoittelun merkityksestä:

”Viime kaudella otettiin Edustuksen osalta jo aika jättimäinen harppaus tuntemattomuudesta tuonne ikäluokan kärjen tuntumaan ja Kilpajoukkueissa puolestaan nähtiin myös todella ilahduttavia kehityskaaria läpi kauden, mikä kanavoitui joukkueiden hyvänä menestyksenä Kilpa- ja Haastajasarjoissa. Kaiken kaikkiaan C2-kausi oli siis erittäin onnistunut, mutta kyllä meidän täytyy tulevalla kaudella pystyä vielä ottamaan askeleita eteenpäin, jotta paikka ikäluokan kärkikastissa ei karkaa mihinkään.”

”Harjoittelun, niin omatoimisen kuin joukkueiden oman, merkitys tulee kasvamaan entisestään ja taas mennään iän myötä entistä lähemmäksi todellista Kilpaurheilua; kuitenkin muistaen että salibandyn pitää edelleen olla myös erittäin hauskaa. Erittäin hyvillä mielin toiselle C-junnukaudelle lähdetään, toivottavasti saadaan tehtyä siitä yhdessä vähintään yhtä hieno ja menestyksekäs kuin edellisestä!"

C1-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2005 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -04 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä(t). Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 8 maalivahtia + 60 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Joona Kaski
050 431 3956
joona.kaski@o2-jkl.fi

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

08.04.2020