Ilmoittaudu mukaan C2-, C1- ja B-ikäluokkiin – harjoittelu käynnistyy huhtikuussa

04/08/2020 - 17:27

Try out

Ilmoittaudu nyt mukaan O2-Jyväskylän vanhimpien poikajunioreiden joukkueisiin kaudelle 2020-2021. Ikäluokat A, B, C1 & C2 muodostavat Ampparien huipulle tähtäävän pelaajapolun. Ikäluokkien edustus- ja kilpajoukkueiden lisäksi B- ja C-junioreissa on mahdollista pelata harrastejoukkueessa, jossa harjoittelua on määrällisesti vähemmän.

Poikkeusolojen takia ikäluokkien pelaajat jaetaan edustus- ja kilparyhmiin try out- jaksolla, joka pidetään heti kun suositukset sen sallivat. Ikäluokkien harjoitustoiminta alkaa 27.4. etävalmennuksella suositusten mukaisesti ja toimintaan voi ilmoittautua 26.4.2020 asti. Ilmoittautumisajan päätyttyä ikäluokkien toimintaan otetaan uusia pelaajia mukaan siinä tapauksessa, että ikäluokassa on vielä tilaa. Tarkemmat tiedot ikäluokkaan ilmoittautumisesta ja ikäluokan maksimipelaajamäärästä on esitetty tässä uutisessa jäljempänä. Kaikille ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneille osoitetaan joukkue Amppareista.

C2-poikien ikäluokan vastuuvalmentajana aloittaa Mikko Pirttimäki, joka on johtanut Ampparien -06 ikäluokkaa jo edelliset kaksi kautta. 2006 syntyneiden poikien ikäluokka tulee ensimmäistä kertaa ikään, jossa pelaaminen Suomen mestaruudesta alkaa. Samalla ikäluokan pelaajat jaetaan try outeilla tasojoukkueisiin edustus ja kilpa. Vallitsevien olosuhteiden takia try out -jaksoa ei voida järjestää keväällä, vaan se järjestetään heti kun suositukset sen sallivat.

Ikäluokkaan ensimmäistä kertaa muodostettavilta edustus- ja kilparyhmiltä Pirttimäki odottaa hyvähenkistä sisäistä kilpailua ja iloista meininkiä:

”Heti alkuun haluan toivottaa kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi C2-ikäluokan toimintaan. Puhallamme yhteen hiileen edustus- ja kilpapeliryhmien kanssa sekä tulemme tekemään vahvasti yhteistyötä mm. C1-ikäluokan kanssa. Pelaajien viihtyvyys, yhteiset aktiviteetit ja ryhmäytyminen joukkueen kanssa ovat tulevan kauden tärkeitä teemoja. Jatkamme siitä mihin olemme jääneet, mutta nyt nostetaan esiin myös tavoitteellinen tekemisen meininki. Uusille pelaajille, jotka haluavat mukaan Amppareihin. ”Ole rohkea yhteydenotossa ja tule nauttimaan lajista täysin omana itsenäsi.”

C2-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2006 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -05 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä. Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 26.4.2020 asti ja ikäluokan harjoittelu alkaa 27.4.. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 6 maalivahtia + 40 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan seuran junioripäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Lisätietoja ja yhteydenotot:
Mikko Pirttimäki
040 411 6498
mikko.pirttimaki@gmail.com

ILMOITTAUDU IKÄLUOKAN TOIMINTAAN TÄSTÄ (Google Forms)

08.04.2020