Akatemiassa vielä muutamalle pelaajalle paikka kaudelle 2020-2021

04/08/2020 - 17:26

akatemia

Ikäluokat A, B, C1 & C2 muodostavat Ampparien huipulle tähtäävän pelaajapolun. Ikäluokkien edustus- ja kilpajoukkueiden lisäksi B- ja C-junioreissa on mahdollista pelata harrastejoukkueessa, jossa harjoittelua on määrällisesti vähemmän.

Miesten akatemiajoukkue linkittää poikien pelaajapolun sulavasti aikuisten sarjatoimintaan. Akatemiajoukkue pelaa kaudella 2020-2021 miesten 2. divarissa ja A-poikien 1. divarissa. Miesten sarjoissa tähtäimenä on nousu sarjaporrasta ylöspäin Suomisarjaan. A-junioreissa tähtäin on seuran 3-vuotissuunnitelman mukaisesti SM-sarjanousussa. Ampparien 2010-luvulla alkanut junioritoiminta alkaa ulottua jo laajalla rintamalla vanhimpiin poikajunioreihin asti, minkä odotetaan vauhdittavan A-poikien ja akatemian nousutavoitteita.

Akatemian vastuuvalmentajana jatkaa Juha Hirvonen, jonka valmentajaura on jatkunut jo vuosikymmenten ajan salibandyn parissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana akatemiajoukkueen toiminnasta on kehittynyt Hirvosen johdolla mainio paikka nuoren pelaajan kehittymiselle kohti lajin terävintä huippua. Miesten akatemiajoukkue toimii tiiviissä yhteistyössä miesten edustusjoukkueen kanssa muun muassa farmisopimuksen mahdollistamaa pelaajaliikehdintää hyödyntämällä. Mikäli olet kiinnostunut akatemian toiminnasta (miehet tai A-pojat), niin olethan yhteydessä vastuuvalmentajaan (Juha Hirvonen, juha.hirvonen@o2-jkl.fi, 040 503 7092).

08.04.2020