TAHTO!

04/08/2019 - 15:28

Woop woop woop! Lauantaina (6.4) suristiin toden teolla Ampparipesässä, kun pelasimme kolme ottelua karsintaturnauksen merkeissä. Koko kausi on ollut meille yhtä jännitystä ja pidimme jännitystä yllä aivan viimeiseen saakka. Onnistuimme lataamaan itsemme viimeiseen koitokseen ja koko päivän ajan nähtiin energistä tekemistä ja mahtavaa yhteishenkeä!

ampparitampparit

O2-Jyväskylä III - KuuMat

Ensimmäiseksi vastustajaksi saimme Kuumat Uuraisilta. Voi sanoa, että ottelu alkoi myös hyvin kuumasti, sillä vastustaja pamautti ensimmäisen maalinsa 30 sekunnin sisään. Tästä sisuuntuneena avasimme omat maalihanat ja maaleja satoi! Ensimmäisenä maalinteosta pääsi nauttimaan Piia Lehtola #6, kun Taija “Taiski” Mitronen #72 tiputtaa hänelle pallon ja Piia päättää vetää. Hetki taas pelataan, kun Sara Lepomäki #14 saa jatkettua pallon Nina “Lazer” Lagerille #24, joka toimittaa pallon maalille heti puolen kentän jälkeen ja joka onnistuneesti luikahtaa vastustajan maalivahdin ohi. Eipä aikaakaan kun maalivahtimme Jonna Luopa #2 avaa loistavasti keskellä nousevalle Anna Katilalle #20, joka pääsee etenemään yksin läpi ja pistämään pallon maaliin! Erän loppupuolella Mirkku Matilainen #21 syöttää pallon keskellä olevalle Silja “Silli” Polvelle #3, joka pääsee vastustajan ohi maalintekoon. Erä päättyi 4-1 tulokseen.

Toinen erä oli tasaisempi ja tilanteita syntyi puolin ja toisin. KuuMat yrittivät useamman kerran yllättää, mutta saimme pidettyä pakan koossa. Toisen erän ainoa maali nähdään kun Taija “Taiski” Mitronen #72 lähtee kuljettamaan palloa puolustuspäästä kohti vastustajan maalia ja sinnehän se myös livahtaa! Pääsemme kokeilemaan myös ylivoimaa, mutta emme saaneet sitä hyödynnettyä. Toinen erä päättyi näin ollen 5-1.

Viimeisessä erässä nähtiin taas hieman jännitystä, kun KuuMat aloittivat kirin. Erän alussa kuitenkin Nina “Lazer” Lager #24 vetää pallon taas komeasti maaliin Piia Lehtolan #6 tarjoilusta. Tämän jälkeen KuuMat päättävät antaa samalla mitalla takaisin, jonka jälkeen he ottavat aikalisän. Pian aikalisän jälkeen Sini Kärkkäinen #18 vetää kohti vastustajan maalia ja pallo jää pomppimaan maalin eteen, josta Anna Katila #20 napauttaa pallon sisään! Hetken päästä otamme jäähyn väärästä etäisyydestä ja KuuMat pääsevät ylivoimalle, jonka he hyödyntävät aivan ylivoiman viimeisillä hetkillä. Viimeiset minuutit vielä painettiin ja ottelu päättyi 7-3 meidän hyväksi!

O2-Jyväskylä III - KalvKe

Toisena vastaamme asettui Kalvolan Keihään naisten joukkue KalvKe. Ottelu käynnistyi. Ehdimme pelata muutaman minuutin, ennen kuin Nina “Lazer” Lagerin #24 taistelu toi tulosta ja hän upottaa pallon maaliin Piia Lehtolan #6 syötöstä. Taas hetki väännetään, kun Piia Lehtola #6 jatkaa pallon Jenna Javanaiselle #63, joka pistää pallon vastustajan maalivahdin ohitse. Hetken päästä KalvKe pääsee yllättämään ja kirimään. Ensimmäinen erä päättyi 2-1.

Toista erää ehdittiin pelata pieni tovi, ennen kuin Silja “Silli” Polvi #3 saa taisteltua pallon maaliin Anna Katilan #20 syötöstä. Hetken päästä Silja “Silli” Polvi #3 iskee taas! Pääsimme myös ylivoimalle, mutta emme saaneet tälläkään kertaa siitä hyötyä irti. Ylivoiman jälkeen KalvKe iskee. Jatkoimme pelaamista, kun maalivahtimme Zeni Lahtinen #1 avaa Taija “Taiski” Mitroselle #72, joka kääntyy ja vetää pallon maaliin. Hetken päästä Jenna Javanainen #63 saa pallon Maiju “Maikki” Hänniseltä #23 ja upottaa! Erän loppupuolella koettiin jännityksen hetkiä kun KalvKe pääsee yrittämään rangaistuslaukausta. Zeni Lahtisen #1 pää pysyy kuitenkin kylmänä ja hän torjuu yrityksen mallikkaasti! Toinen erä päättyi 6-2 lukemiin.

Viimeinen erä oli suhteellisen tasaista pelaamista molemmilta joukkueilta. Otamme jäähyn mailan nostamisesta, jota vastustaja ei pääse kuitenkaan hyödyntämään. Minuutit kuluvat ja ottelun lähestyessä loppuaan Anna Katila #20 päättää syöttää pallon laidasta maalin edessä olevalle Nina “Lazer” Lagerille #24, joka vetää pallon varmoin ottein maaliin. Näin nappasimme tästäkin ottelusta pisteet matkaamme!

KyPo - O2-Jyväskylä III

Viimeisenä, muttei lainkaan vähäisimpänä vastaamme asettui Kyröskosken Ponnen naisten joukkue KyPo. Edessä oli todella jännittävä ottelu tasapisteissä olevan KyPon kanssa. Oli aika katsoa kumpi tahtoo voittoa enemmän. Ensimmäistä erää ehditään pelata reilu viisi minuuttia, ennen kuin alkaa tapahtua. Eveliina “Eve” Vuorma #22 saa jatkettua pallon Maiju “Maikki” Hänniselle #23, joka pääsee upottamaan pallon tarkasti. Loppuaika kului tasaisena vääntönä ja erä päättyi 0-1.

Myös toista erää ehdittiin pelata tovi, ennen kuin Miia Jämsén #8 saa syötön Jenna Javanaiselta #63 ja kikkailee keskiviivan yli ja tykittää! Taas hetki väännetään, kun puolestaan KyPo pääsee yllättämään. Erä oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen ja se päättyi jännittäviin 1-2 lukemiin.

Kolmatta erää ehdittiin pelata vain hetki kun hyökkäyspäädyssä oleva Miia Jämsén #8 tiputtaa pallon alas Eveliina “Eve” Vuormalle #22, joka pääse vedolle ja upottaa pallon maaliin. Vastustaja otti tämän jälkeen aikalisän. Päätimme hyödyntää aikalisän upottamalla vielä kerran. Eveliina “Eve” Vuorma #22 jatkaa pallon Maiju “Maikki” Hänniselle #23, joka vetää taas onnistuneesti. Jännittävä ottelu päättyi 1-4 ja täten varmistimme sarjapaikan 3. divisioonassa! Nyt oli aika hengähtää pitkän ja sydämen sykkeitä nostavan päivän jälkeen.