Pojat B: Kauden loppu ja uuden alku

03/08/2015 - 17:46

B-pojat pelasivat jälleen vahvan kauden. Viimekauden (C-jun) jatkopeleistä putoaminen vaihtui jatkokarsinta paikkaan (B-jun) eliittisarjan parhaita vastaan. Ennakkoasetelmat ensimmäiseen kauteen B-junioreiden ikäluokassa olivat haasteelliset. Joukkueen kokoonpano harveni kauteen lähtiessä ja kauden aikana paljon ja se loi omia haasteita harjoitteluun sekä pelaamiseen. Joukkueen pelaajat ja seura osoittivat sitkeyttä koko kauden suoriutuen erittäin hyvin kaudesta annettuihin lähtökohtiin nähden. Kauden aikana B-poikien mukana nähtiin joitain seuran C-junioreita ottamassa ennakkoon askelia vanhempien peleihin sekä yksi rinnakkaisedustuspelaaja. Nämä pelaajat toivat lisää vahvuutta ottelupäiville.

B-pojille haettiin erilaisilla vaihtoehdoilla lisähaasteita ja harjoittelua tehtiin yksilöpainotteisesti taito ominaisuuksia kehittäen. Kauden aikana yksilötaidot selvästi kehittyivät eniten. Osa joukkueen pelaajista pääsi mukaan miesten edustuksen treeneihin ja peleihin. Tätä kautta näille pelaajille on tullut jo ennakkoon tutuksi miesten treenit ja ottelut 2-divisioona tasolla sekä samalla kokemusta kovista otteluista.

Ampparipelaajat saivat koko kauden kovasti vastuuta ja peliaikaa. Yhdessäkään ottelussa eivät pelaajat voineet mennä kenenkään selän taakse vaan jokaisessa ottelussa oli annettava 100% joissain ehkä vähän enemmän. Tämä varmasti sitoutti pelaajia joukkueeseen ja kasvatti tuleviin haasteisiin.

Karhut-O2 (8-4), SU 8.3. jatkokarsinta SM-Playoff karsinta otteluihin

Edellisenä päivänä joukkue pelasi kaksi ylemmän jatkosarjan ottelua Tampereen kupeessa Ylöjärvellä. Joukkue pelasi itselleen jatkopaikan yhdellä voitolla ja tasurilla. Koko viikonlopun ajan kaikki pelit pelattiin kahdella kentällisellä, koska juurikaan enempää ei pelaajia ollut. Kotona oltiin puolen yön maissa ja näin lepoa karsintaotteluun tuli n.12 tuntia.

Karhuja oli scoutattu etukäteen ja otteluun oli valmistauduttu niin huolellisesti kuin vaan voitiin. Aikaisemmissa otteluissa peleihin käynnistyminen oli osoittautunut haasteeksi, mutta tänään sitä ei ollut. Ottelun ensimmäinen erä taisteltiin tosissaan ja tasaväkisesti molempien joukkueiden maalatessa vuorotellen. Toisen erän puolenvälin jälkeen alkoi näkyä edellisen päivän ottelut ja jalkoja alkoi painaa. Tämä mahdollisti Karhuille useamman helpon maalin ja kun Ampparit eivät omista paikoista samalla prosentilla osuneet oli ottelun loppupuolisko lähinnä taistelua ylpeydestä. Karhut näin jatkoon numeroin 8-4.

Joukkueen pelaajat osoittivat jälleen venymiskykyä ja näyttivät runsaalle yleisölle hyvää pelaamista. Valmentajalle viikonloppu oli erittäin mukava - pelien merkeissä upeiden pelimiesten kanssa. Kiitos!

Joukkueen kausi jatkuu maaliskuun loppuun hiukan rennommin ja paikkoja lepuutellen. Uusi kausi käynnistyy jo pääsiäisen jälkeen fysiikka harjoittelulla ja näin valmistautuminen uuteen kauteen alkaa jo hyvissä ajoin.

Uudet pelaajat

Joukkueeseen halutaan ja toivotaan uusia pelaajia. Pelaajalla tulee olla motivaatio harjoitteluun ja halu tehdä asioita urheilullisesti. Mielellään salibandy on jo tuttu laji jo ennestään.

Joukkueen treeneihin voi vapaasti tulla esittäytymään ja siitä lähdetään katsomaan tilannetta eteenpäin. Seuraava vuoro Vaajakosken liikuntahallilla torstaina klo 19. Rohkeasti mukaan vaan!

- Kari (p. 040 550 4268)