Pojat C98: Kausi päätökseen Pöytyällä

03/08/2014 - 16:20

Viimeiseen eliittisarjan turnaukseen lähdettiin jännittävissä merkeissä. Neljä joukkuetta oli kahden pisteen sisällä, joista kolme parasta lunastaisi paikan jatkopeleissä. Edelliset pelit olivat sujuneet todella hyvin ennen hiihtolomaa, joten lähtökohdat peleihin olivat hyvät. Luotto joukkueen sisällä pelaajisto ja valmennus mukaan lukien oli vahva. Homman nimi oli selkeä, kahdella voitolla jatkoon.
Matkaan päästiin 10.00 synergian pihasta. Muuramen shelliltä kahvit hätäsimmille sekä muutama pelimies kyytiin. Matka kauden tärkeimpiä pelejä kohti oli alkanut. Orituvalta lounaat naamariin ja mieli kohti pelejä. Fiilis bussissa oli rauhallinen ja rennon oloinen. Perillä kamat niskaan ja lämmöille, kohta tarkoitus pelata.

Pelit pelattu. Joukkue pettynyt, valmennus pettynyt. Tänään ei saatu parasta irti joukkueesta ja se näkyi taululla. Ensimmäinen peli päättyi sheriffsiä vastaan tasan 6-6. Se oli kuin kylmänä syötävää patonkia, olihan näin ollen mahdollisuudet jatkopeleihin murentuneet. Toisessa pelissä Pöytyää vastaan jaksettiin vielä yrittää mutta hieman pelistä paistoi se, että ohi on. Peli päättyi kotijoukkueelle 5-1.

Tähän asti paremmin kuin hyvin ja yli odotusten sujunut kausi sai päätöksen. Vaikka ei jatkopaikkaa saatukaan, niin positiivisella mielellä voi kauden kokonaiskuvaa katsoa. Hyviä ja huonoja päiviä mahtui matkalle, mutta mikä parasta, joukkue meni huikeasti eteenpäin kauden aikana ja se oli varmasti jokaiselle antoisa. Hetki huilataan ja sitten lähdetään valmistautumaan ensi kautta varten.

-Ile