Voitto kotiin, Unelma-arpoja myynnissä!

11/07/2014 - 16:52

arpa

Mikä on Unelma-arpa? Urheilun Unelma-Arpa on Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry:n ja 16 muun urheilujärjestön (mm. salibandyliitto) käynnistämä Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen. Tavoitteena on kerätä yli 2 miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.

Arpoja myynnissä joukkueiden pelaajilla sekä joukueiden ja seuran tapahtumissa

Seura on ottanut varainkeräyksenä myyntiin Unelma-arpoja ja seuran avustuksella joukkueet myyvät arpoja. Pelaajat ja pelaajien vanhemmat myyvät arpoja henkilökohtaisesti ja lisäksi arpoja on mahdollisesti myynnissä joukkueen järjestämissä kahvioissa pelien ja turnausten yhteydessä. Joukkueella ei ole myynnissä riskiä, sillä myymättömät arvat palautetaan seuralle. Arpoja on saatavilla myös Amppariturnauksien kahvioissa sekä edustusjoukkueiden pelien lipunmyynneissä. 

Joka 5. arpa voittaa ja on mahdollisuus loistaviin palkintoihin kuten: autoon, veneisiin tai matkalahjakortteihin! Voit myös kerätä useamman voitto-arvan yhteen ja saada paremman palkinnon. "Ei voittoa” –arvalla voi osallistua lisäarvontaan jossa voi voittaa 20 000 euron kultaharkon.

Arpa maksaa 6 euroa, josta joukkue saa 3 euroa.

Myynti- ja arpaonnea! :)

Lisätietoa Unelma-arvasta (http://www.unelma-arpa.fi/)