N1: Naisille tappio yhden pelin turnauksesta Iittalasta

11/07/2010 - 00:01

Naiset joutuivat lähtemään vain yhden pelin takia pelireissulle Iittalaan Gunnersin luovuttua sarjasta jo aiemmin syksyllä. Peliaikatauluja ei vedetty uusiksi, joten turnaukset, joissa vastassa olisi ollut Gunners, pelataan nyt vain yhden pelin turnauksena.

Ainoana päivän vastustajana esiintyi siis MIG. Vastustaja lähti peliin ennakkoluulottomasti ollen paljon rohkeampi haastamaan keskikentällä itselleen maalintekopaikkoja. Lisäksi joukkue rakensi peliä omasta päästä lähtevillä kaaripalloilla, johon ampparinaiset taktiikan mukaisesti joutuivat vastaamaan 1-1 tilanteilla.

Pelin ensimmäisen maalin iski kuitenkin O2 Miian hienolla rannevedolla. MIG kiri kuitenkin tasoihin. Ensimmäisen erän loppupuolella Anni pääsi läpiajoon, jonka vastustaja torjui, mutta tilanteesta kalastettiin kuitenkin rankkari. Valitettavasti rankkari eikä sitä seurannut ylivoima tuottanut tulosta ja erä loppui tasatilanteeseen. Toisen erän alussa tilanne kääntyi päin vastoin vastustajan kalastaessa itselleen rangaistuslaukauksen. Tällä kertaa haasto onnistui ja MIG siirtyi johtoon. Samassa erässä MIG taiteili itselleen vielä yhden maalin ja erän loppui 3-1 tilanteeseen. Kolmannessa erässä naiset alkoivat päästä juoneen mukaan ja palloa pyöritettiin hyvin. Ennen pelin loppua Ansku toi toivotun kavennuksen, mutta heti sen jälkeen vastustaja iski loppunumeroiksi 4-2 O2:n tyhjään maaliin.

Pelistä ei paljon voi sanoa. Se olisi pitänyt voittaa ja seuraavaan peliin naiset keksivät itselleen keinon olla hereillä ja aktiivisia jo ensimmäisestä vihellyksestä lähtien.

Joukkue