Tribal Cup Espoo

10/07/2018 - 14:39

Lauantaina 21.9.2018 Ampparien ja MuurYn 2004-syntyneiden yhdistelmäjoukkue M2 suuntasi anivarhain kohti Espoon Otaniemeä, jossa pelattiin kauteen valmistava Tribal Cup. M2 oli arvottu alkusarjassa lohkoon, jossa oli mukana GrIFK Kauniaisista ja SalBa Raumalta. Päivän ensimmäiseen otteluun tuli varsin hyvällä jalalla varustettu M2, joka karkasi hyvissä ajoin omille teillleen ja voitti ottelun maalipuiden väliin palanneen Jerry Landenin ihmepelastusten jälkeen varsin ansaitusti 4-0. Tämän jälkeen Grani voitti niukasti oman pelinsä Salbaa vastaan, joten voitto raumalaisista vaikutti aika selvältä. Toisin kuitenkin kävi. Aikaisen lähdön ja pelin jälkeisen lounaan jälkeen nähtiin ensimmäiseen peliin verrattuna varsin vaisu M2 ja raumalaiset ottivatkin pelistä ansaitun 4-2 voiton. Niinpä kaikki kolme joukkuetta olivat tasapisteissä ja lopulta maalierovertailun voitti M2, SalBan ollessa kakkonen ja Granin jäädessä mitalipelien ulkopuolelle.

Jatkopelit alkoivat välierällä, jossa vastaan asettui Tikkurilan Tiikerit, joka jätti alkusarjassa taakseen mm. sarjapaikan saavuttaneen isäntäjoukkue Westend Indiansin. Pelissä Tiikereille ei jäänyt kuitenkaan mitään saumaa vaan M2 hurjasteli 5-0 voiton, jossa ei jäänyt edes seliteltävää. Varmaan paras M2-peli tähän saakka. Näin tie finaaliin oli auki. Finaalissa vastaan asettui toinen yhdistelmäjoukkue eli SCH/SB Pro. Alkuun näytti, että M2 menee menojaan mutta niin vain vastustaja tuli tuntumaan, mutta ei päässyt rinnalle eikä ohi. Näin turnausvoitto M2:lle maalein 6-4.

Erityistä iloa aiheutti poisjääntien myötä mukaan tulleet kilpajoukkueen pelaajat, jotka hoisivat ruotunsa moitteetta. Myös toiseksi maalivahdiksi palannut Jerry pelasi vahvaa päivää. Tehotilaston kärjessä komeili Artuista Saikkonen, joka sai tehot 3+3. Tosin tilastoinnista voi olla vähän erimielisyyttä, mutta kyse on lähinnä siitä, onko noissa tehoissa kaikki pisteet mukana. Kaiken kaikkiaan hyvä ja onnistunut turnaus, jonka voitto tietysti kiva bonus.

Kaikki pelit ja tilastot löytyvät turnauksen tulospalvelusta.