M1: Viisi jatkosopimusta!

02/07/2020 - 18:13

Miehet edustus

Ensi kauden rakentaminen aloitetaan ajoissa viiden todella tärkeän jatkosopimuksen kanssa.

Vaikka tämänkin kauden pelit ovat vielä kesken, niin joukkueet ovat aloittaneet myös ensi kauteen varautumisen. O2-Jyväskylä oli myös aktiivinen ja nyt joukkue onkin kirjoittanut jatkosopimuksen viiden runkopelaajansa kanssa! Nimensä vuoden pituiseen jatkosopimukseen rustasivat kenttäpelaajista Markus ManninenNiki Kaurtola ja Iiro Pieviläinen sekä joukkueen maalivahtikaksikko Henri Tikkanen & Tommi Kauppinen!

Markus Manninen siirtyi tällä kaudella hyökkääjän pelipaikalla ja tulosta onkin tullut hurjaan tahtiin; Make on joukkueen sisäisen maalipörssin kiistaton ykkönen ja koko pörssisaldokin näyttää ennätyslukemaa 21+6=27. Koko Divarin maalipörssistä Make löytyy kärkikymmeniköstä.

"Maalintekijä omasta armostaan; hienoa saada tämän kauden ykkös-snaipperi jatkamaan joukkueessa", kommentoi joukkueen päävalmentaja Joonas Kaasalainen.

Niki Kaurtola puolestaan siirtyi samalla ovenavauksella toiseen suuntaan, eli Niki siirtyi kesken kauden laiturin paikalta puolustajaksi. Ensimmäistä kauttaa miesten sarjoissa pelaavan Nikin asenne kentällä on ollut esimerkillinen ottelusta toiseen ja pistesaldokin on karttunut mukavalla lukemalla 9+7=16.

"Niki on monipuolinen kaveri, joka pystyy pelaamaan sekä hyökkääjänä että puolustajana. Kehitystä on tullut valtavasti kauden aikana ja Niki on ottanut myös hienosti tulosvastuuta"

Iiro Pieviläinen on jälleen kuulunut Amppareiden tärkeimpiin pelaajiin koko kauden ajan. 12 maalin ja 16 tehopisteen lisäksi Pievi on tullut tunnetuksi erityisen vahvasta alivoimapelaamisestaan ja muutenkin erittäin taistelevasta asenteestaan joukkueen eteen.

"Pievi on oman elämänsä taskuraketti. Pystyy auttamaan joukkueen menestykseen tehoillaan ja dynaamisuudellaan"

Ja mikä olisikaan O2-Jyväskylä ilman Divarin parhaisiin lukeutuvaa maalivahtikaksikkoa Henri Tikkanen - Tommi Kauppinen. Kaksikko on Amppareiden Divaritaipaleen aikana jakanut vastuun tasaisesti ja jatkosopimuksien myötä joukkueen maalinsuu pysyy telkittynä myös tulevaisuudessa!

"Loistojuttu, että sekä Köne että Tommi jatkavat myös ensi kaudella joukkueen mukana. Molemmat antavat aina peleissä Amppareille mahdollisuuden taistella voitosta!"


Kaikki nyt kirjoitetut sopimukset ovat pituudeltaan yhden vuoden.

Nyt kirjoitettujen sopimuksien lisäksi viime kauden päätteeksi 2+1- vuotisen sopimuksen kirjoittanut Lari Mäkelä jatkaa lunnollisesti myös ensi kaudella Amppareissa. 8 ottelua tällä kaudella Divarissa 1+3 tehoilla pelannut Mäkelä on takonut A-junioreissa hurjia tehoja; 1-divisioonan 10 ottelussa on syntynyt pörssilukema 19+12=31.

"Larilla alkaa nyt toinen vuosi sopimuksestaan ja hän on yksi tärkeimmistä nuorista tulevaisuuden vastuunkantajistamme sekä luontainen pörssinikkari"

Näin on joukkueella siis pohja kasassa joukkueelle, jota aletaan pikkuhiljaa kohti ensi kautta rakentamaan!

O2-Jyväskylän sopimustilanne 7.2.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen ja Tommi Kauppinen

Puolustajat: Niki Kaurtola

Hyökkääjät: Iiro Pieviläinen, Lari Mäkelä ja Markus Manninen

Miehet edustus

Uutisen alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

07.02.2020