N1: Karvasta kalkkia naisille

02/07/2011 - 00:01

O2:n naiset saivat Tampereen yhden pelin turnauksesta kotiinviemisiksi vain karvaan tappion. Tampereen oma joukkue MIG vei pelin 5-4 lukemilla.

Pelin ensimmäisestä maalista - niinkuin kovin usein muulloinkin - vastasi vastustaja. Naiset eivät tästä kuitenkaan lannistuneet, vaan jatkoivat sinnikkäästi peliä ja muutaman minuutin jälkeen Miia toikin pelin tasoihin. Tämän jälkeen alkoi varsinainen kissa-hiiri -leikki, jossa O2 meni vuoroin johtoon MIGin aina tasoittaessa pelin samalla minuutilla. 2-1 tilanteeseen päästin Agen hienolla kaukovedolla, 3-2 tilanteeseen ehkä naisten hienoimmalla maalilla Neukun taituroidessa se miinuskulmasta (no, ehkä vähän vastustajan avustuksella..). 4-3 tilanteessa (Anskun sisumaali) ehdittiin ollakin sitten jo tovi, mutta vielä ennen pelin loppua MIG kapusi itsensä tasatilanteeseen - ja ohi.

Ja jotta ikävä tappio olisi yhtään helpompi hyväksyä, päivän aikana oli lohkokakkonen Trackers vielä hävinnyt kummatkin pelinsä, ollen näin vain 4 pisteen päässä O2:sta. Jos naisten tappio olisi ollut voitto, olisi eroa vain 2 pistettä.. Lienee turha kertoa lisää.