P18: Vieraspelikiertue alkaa!

11/06/2021 - 17:36

Otteluennakko

Ensimmäisenä pysäkkinä Lappeenranta

P18- Ampparit aloittavat seuraavaksi 1.Divisioonassa pienen kiertueen, kutsutaan sitä vaikka nimellä Tour de Divari, kun edessä on peräti neljä peräkkäistä vierasottelua. Ensimmäisenä on vuorossa huomenna sunnuntaina 7.11.2021 matka Lappeenrantaan, jossa vastaan asettuu pitkästää aikaa viime vuosilta enempi ja vähempi tuttu SaiPa! Ottelu alkaa Liikuntakeskus Areenassa klo 18:00, joten aina mukavalla sunnuntain iltapelillä päästään aloittamaan.

Amppareille peli on jo toinen tällä viikolla, kun keskiviikkona kohtasimme Kooveen Ampparipesässä. Tuossa pelissä ei päästy vielä varsinaisesti lähemmäksi sitä ehjää kuusikymppistä mitätässä on taas tavoiteltu, mutta kun toisen erän alussa sekä kolmannessa erässä oltiin ratkaisevasti parempia, niin se riitti numerollisesti vakuuttavaan 8-3 voittoon! Tuosta pelistä otetaan hyvät jutut mukaan ja vähemmän hyvät jutut opiksi ja huomenna isketään toivottavasti huomattavasti tasaisemmalla esityksellä keltapaitoja vastaan.

Mutta tästäpä lukuun ennakkoa huomiselle! (tuli Pälvimäeltä sanomista jo kun keskiviikon ennakko jäi välistä niin ei anneta unohtua tällä kertaa)

SaiPa - O2-Jyväskylä, 7.11.2021 klo 18:00 @Liikuntakeskus Areena, Lappeenranta

Ampparit lähtee otteluun tuoreena sarjakärkenä, SaiPa puolestaan sijalta yhdeksän. Toki Saipalla on takanaan erittäin tiukkoja tappioita, sarjakolmoselle Steelersille Sputnikit taipuivat vain maalilla, sarjakakkoselle Pirkoillekin vain kahdella maalilla. Sen sijaan esimerkiksi Kooveen SaiPa riuhtoi Tampereella 4-11, joten todella kovasta joukkueesta on kyse. Täksi kaudeksi SaiPa vahvisti rivejään usealla lähialueen seuroista saapuneella pelaajalla, ja ovathan ikäluokassa mukana myös SaiPan Miesten Divarimiehistössä isoa tulosta tekevät 2004- ikäluokan superlahjakkuudet Aapo KilpeläinenJuho Seppälä sekä Joel Lavikka; heistä Kilpeläinen ja Seppälä olivat mukana jo U19- Maajoukkueessakin Tsekeissä tänä syksynä. Tämän kolmiko mukanaolo nostaa SaiPan materiaalin mahdollisesti koko sarjan ykköseksi! Muista pelaajista etenkin Eemil Louhelainen (7+4), Ville Tanninen (6+3) sekä Leo Sandini (7+0) ovat todella vaarallisia hyökkäyspäässä. Puolustajista etenkin Imatran Voimasta saapunut Niko Valkamo sekä Hatsinasta R-Edustuksella pelaava Aapo Pekkarinen ovat joukkueelle todella isoja pelaajia. Kolmen maalivahdin tandemista Urho Lommi (84,42%) on napsinut tällä kaudella palloja kiinni kaikista kovimmalla tahdilla.

Ottelu toimii osalle pelaajista myös hyvänä lämmittelynä U17- Maajoukkueleiriä varten, kun yhteensä neljä huomenna kentällä kirmaavaa nuorukaista suuntaa ensi viikon alussa Eerikkilään kyseiseen tapahtumaan!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestream YouTubessa (FInland Floorball P18 Live Channel)

Tiukkaa matsia on siis varmasti luvassa, seurailehan striimiä YouTubesta ja jonkun pelaajan My Day:ta Instagramista niin pääset lähelle päivän tapahtumia! Tai kyllä sinne Lappeenrantaankin saa tulla, jos siltä tuntuu ;)

Loppuun vielä ne kuuluisat ja ainoat syyt miksi kukaan näitäkään tekstejä jaksaa lukea:

"Jatkuuko Tuhkimo-kentän uskomaton liito?"

"Sattuiko Makulle keskiviikkona pöljäpäivä vai onko tässä uusi rima?"

"Riippuuko se paljon siitä, maistuuko Micolle ja Marrelle tarjoilut takatolpille?"

"Onko Samun lapa vielä kuumana keskiviikon päätösosumasta?"

"Laukooko Mino?"

"Löytyykö Jamin viivakantti ylä- vai alakulmasta?"

"Avaako Nikkilä maalihanat?"

"Löytääkö Aksu fläppitaulun taas käsiinsä?"

"Onko Julle lasit vaihteeks vaikka puhtaat?"

"Kuullaanko ulkolämmöillä venäjän kieltä, kuten aikanaan on Lappeenrannassa käynyt?"

"Monta Noccoo tarvii et selvii hereillä maanantain puolella perille Jyväskylään?"

Otteluennakko

06.11.2021