C1: Pörriäisten Tuplaviikonloppu!

11/06/2020 - 15:16

C1

Lauantaina suristaan Palokassa ja sunnuntaina pöristään Porissa.

Marraskuu
Eilen torin laitaan kasvoi
Mandoliinipuu
Marraskuu
Nyt on sen kuoreen kirjoitettu
Beibi I love you

Näin alkaa Miljoonasateen mitä upein Marraskuu- kappale. Ja se ei liity aiheeseen millään tavalla. Muuten kun, että on Marraskuu. 

Ja Pörriäisten osalta se tarkoittaa myös erittäin kiireistä pelikuukautta, sillä joukkueella on edessään peräti viisi SM-sarjan ottelua neljän viikonlopun aikana (ja sit joulukuussa pelataan kerran :D). Urakka alkaa sopivasti Tuplaviikonlopulla, kun tänä lauantaina saadaan ensin Palokkaan vieraaksi Steelers Hämeenlinnasta ja sunnuntaina päästään pitkästä aikaa matkustelemaan, kun suuntaamme Poriin Karhujen vieraaksi.

Ohessa aamu-, päivä- tai iltakahvin kylkiäisiksi lukuun viinkonlopun ennakko!

O2JKL/MuurY - Steelers

Viikonloppu starttaa kotiottelulla, kun saamme vieraaksi kauden suurimpiin yllättäjiin kuuluvan Steelersin. Hämeenlinnalaiset kaatoivat karsinnoissa Tepesin ja sarjassa ovat kaatuneet jo ikäluokan suurjoukkueet Classic ja OLS, joten todellakin varuillaan saadaan vieraiden kanssa olla. Joukkueesta löytyy useita huippuyksilöitä Santeri RaunistonOla Koivulan ja Kalle Sulinin johdolla, jotka pystyvät tässä sarjassa tekemään isosti tulosta, jos heille siihen mahdollisuus annetaan. Steelers on osalle ikäluokastamme tuttu jo vuosien takaa useista Aluepeleistä, joten eiköhän mukavat väännöt saada lauantaina aikaan!

Tervetuloa lauantaina Palokka Gardeniin kannustamaan Pörriäiset voittoon; turvallisuusohjeet luettavissa ennakon lopusta (hah, joudut lukemaan loppuun!)

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

C1

Karhut - O2JKL/MuurY

Matka jatkuu sunnuntaina varsinaisessa Isänpäivän Klassikossa aina yhtä mysteeriseen Poriin; nimittäin joka kerta, kun joku joukkueen jäsen on Porissa käynyt pelaamassa, on pelipaikka aina ollut eri. On ollut Karhu-Areenaa, Momentumia, Urheilutaloa... Ja nyt mennään Itätuuli Areenalle, Itätuulen koululla. Kansainvälinen nimi olkoon East Wind Stadium. Tai saksalaisittain Östlich Wind Arena. Mutta videoiden perusteella ainakin oikein mallikas pelipaikka!

Karhut on tuttu vastustaja meille niin viime kaudelta kuin tältä kesältäkin, kun kerran kohdattiin harjoitusottelussa. Porilaiset puolustavat äärimmäisen hyvin omaa aluettaan ja iskevät toisaalta myös pirullisen hyvin vastaan. Lisäksi Karhujen pitkään aelkeästi harjoiteltu avauspeli tuottaa myös useille vastustajille päänvaivaa. Yksilötasolla Karhuilta löytyy myös ihan ikäluokan kärkiosaamista, mainittakoon vaikka tehokas trio Veikka HakalaJussi-Pekka Raitanen sekä Niko Pulli, joka on 6+2 tehosaldolla myös joukkueensa tehokkain pelaaja ollut tämän kauden SM:ssä. Puolustuksesta löytyy myös hyvää pallollista osaamista etenkin Leevi Helperin johdolla. Maalissa VIlle Lax on ollut alkukaudesta sarjan parhaimmistoa; kolmen ottelun torjuntaprosentti on kova 83,33%.

Pörriäisten edellinen peli oli pari viikkoa takaperin pelattu Derby Happeeta vastaan, jossa kärsittiin vahvasta hallinnasta ja kymmenistä maalipaikoista huolimatta rankkareilla tappio. Treeneissä ruuti on kuitenkin ollut pari viikkoa sen verran kuivaa, että eiköhän viikonloppuna pistetä taas kolmen kentän leveydellä verkkoja tötterölle oikein urakalla!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

C1

Viikonlopun striimit katsottavissa tuttuun tapaan ikäluokan YouTube- kanavalta, jonka nyt ihan kirjoitan tuohon alle ihan muistin virkistämiseksi (ja se on samalla linkki kanavalle):

Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live

Lauantain peliä voi toki tulla myös paikanpäälle seurailemaan, kunhan muistat turvallisuusohjetta noudattaa: vain terveenä, huolehdit hygieniasta ja turvaväleistä sekä muistat käyttää kasvomaskia!

Instagramin kautta voipi taas viikonloppua ja etenkin sunnuntain reissua seurailla myös! 

Ja tokihan loppuun isketään tilaajalahjana vielä viikonlopun tärpit, joita ilman nämäkään jutut eivät kuulemma ole lukemisen arvoisia:

"Tietääkö Samu, mitä ovat Operaatio Barbarossa ja Blitzkrieg?"

"Osaako Väinö nauttia vai vit... (no se v-alkuinen sana)?"

"Oisko Jullen viivapommin aika!?"

"Entä nähtäiskö Säykin suunnalta muutamia kihautuksia?"

"Saako Juuson viimeistely asiallista palautetta ketjukavereilta?"

"Mikä on tarina Marren pipon takana?"

"Onko Iivarilla heittää kommenttia vaikka vieraalla kielellä?"

"Kuka iskee viikonlopun ruskeimman?"

"Saako sunnuntaina valmennus olla bussin etupenkissä rauhassa?"

"Tekeekö uusi Joulu-Nocco ensiesiintymisensä?"

06.11.2020