C-ampparit aloittaneet kauden menestyksekkäästi!

11/06/2016 - 15:52

c-pojat

Toukokuussa startanneen kauden ensimmäinen osa on maalissa, kun molempien peliryhmien sarjakarsinnat on pelattu. Ennen kesätaukoa muodostetut kaksi peliryhmää: Team Valkoinen ja Team Musta ovat muotoutuneet hienosti yhteen vaikka pelaajia ennen kautta suuntasikin saman logon alle useasta eri alueen joukkueesta. SM-karsinnat elokuussa toivat roppakaupalla kokemusta kummallekin peliryhmälle. Valtakunnallisten sarjojen karsintojen jälkeen lokakuu on pelattu ylialueellisen eliittisarjan karsintoja.

Team Valkoinen pelasi SM-karsinnoissa 4 peliä, joista kertyi kovatasoisessa seurassa 1 voitto ja 3 tappiota. Mainittakoon, että samasta lohkosta C2-poikien SM-sarjaan eteni 2 joukkuetta: Nokian Krp ja ÅIF Sipoosta. Ylialueellisen eliittisarjan karsinnoissa amppariryhmä kamppaili 5 ottelua, joista 2 voittoa ja 3 tappiota - matka jatkuu Sisä-Suomen kilpasarjassa. Team Valkoisen peli on kehittynyt koko ajan parempaan suuntaan ja viimeisessä karsintapelissä AC Nokia kaatuikin jo mainion viisikkopelin siivittämänä komeasti ja sarjapaikka varmistui.

Team Mustan osalta SM-karsinnat pelattiin kotihallissa Jyväskylässä ja 4stä karsintapelistä plakkariin 3 voittoa ja vain 1 tappio. OLS kaatoi amppariryhmän ratkaisevassa ottelussa ja matkasi SM-sarjaan. SM-karsintoja jatkettiin jatkokarsinnalla Kauniaisissa - turnauksessa kertyi 4 ottelua, joista 2 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Tuo kirvelevä tappio viimeisessä ottelussa tarkoitti amppareille suuntaa kohti ylialueellista eliittisarjakarsintaa. Aivan kuten Team Valkoisellakin, lokakuu on ollut Team Mustallakin täynnä eliittikarsintapelejä. Tänään päättyneissä karsinnoissa amppariryhmä pelasi 6 peliä, voittaen vakuuttavasti kaikki kilpailijansa maalierolla 65-9. Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna, kun Länsirannikon eliittijoukkueiden kanssa pelattava sarja alkaa. Sarjan voittaja etenee keväällä SM-sarjan Playoff-vaiheeseen haastamaan maan kärkijoukkueet Suomen mestaruudesta.

C-amppareiden ikäluokkaa valmentaa, opettaa ja ohjaa hyvä taustaryhmä. Sitoutunut 6 valmentajan, 2 huoltajan ja muiden joukkueen taustavoimien tuella kaikki 36 poikaa ovat saaneet jo tähän mennessä upeita liikunnallisia kokemuksia ja paljon on vielä edessä. Koko ikäryhmän toiminta perustuu pitkäjänteiseen kehittämiseen. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä näistä pojista vielä tuleekaan.

C-pojat ovat aktiivisesti esillä myös sosiaalisessa mediassa, löydät poikien kannatusryhmät niin facebookista kuin instagramistakin: O2JKL P02 - SEURAA ja KANNUSTA!!!

c-pojat