N2: Tutustu meihin!

10/06/2015 - 13:49

Ampparit

Tervetuloa tutustumaan tiimiimme!

Joukkueemme alkuperäinen runko on pelannut jo useamman vuoden SB Pommakin riveissä. Kauden 2014-2015 päätteeksi saavutimme 3. divarin lohkossamme toisen sijan ja palkinnoksi nousun 2. divariin. Jos edellinen kausi oli täynnä vauhtia, niin siitäpä vauhti vasta kiihtyikin, kun kausi saatiin pakettiin...

Aluksi osa porukasta ilmoitti, että jättäytyy joukkueen pelaajavahvuudesta pois fani- tai treenariosastolle. Seuraavaksi O2- Jyväskylä ehdotti meille yhteistyötä ja mahdollisuutta siirtyä seuran alaisuuteen jatkamaan hienosti mennyttä taivaltamme. Päätöksen tekoon ei ollut kauaa aikaa, mutta siinä ajassa päätimme tarttua tilaisuuteen ja astua vähän suurempaan veneeseen seilaamaan. Haikein mielin jätimme Pommakin taustalla toimineen loistoporukan, mutta onneksi meillä on edelleen Legends-optio käytettävissämme.

Eikä se vauhti ole vieläkään hidastunut saati pysähtynyt… Joukkueeseemme on syystä tai toisesta vuosittain tullut uusia mahtavia tyyppejä pelaamaan, eikä ikinä ole tarvinnut pelätä, saammeko joukkuetta kasaan. Tänäkin kesänä 'siirtoportit' viuhuivat, kun kentällinen aika kelvollisia pelinaisia vaihtoi Hirvittärien talviturkit amppariasuihin. Vuosittain on myös läpsystä vaihdettu treenitrikoot äitiyspöksyihin, eikä tämäkään talvi tee sen osalta poikkeusta. Muutama peluri siis odottaa jälkikasvua tulevaisuuden pelikentille ja jokunen taas palaa niiltä markkinoilta takaisin tiimiin. Ja mikä ehkä tärkeintä; saimme "ostettua" maalivahdillemme vielä lisävuoden jäljellä oleviin niveliin, sekä skoutattua tuoreet polvet tulevaisuutta varten.

Alkanut kausi tulee varmasti olemaan ajoittain helppoa, ajoittain vaikeaa ja ajoittain jotain siltä väliltä. Todennäköisesti se on välillä pään iskemistä seinään ja sitä joukkueessamme kuuluisaa "missä on maali" hokemista, mutta no worries "meil on hyvä jengi koossa taas.." kuten spotifykin lauleli.

Meille on joukkueena aina ollut tärkeää, että yritämme täysillä, mutta pelaamme silti hymy huulilla ja pidämme hauskaa. Samalla meiningillä aiomme jatkaa tänäkin vuonna. Luvassa on uusia haasteita, kuten muuttuneet pelipaikat, korkeampi sarjataso ja erityisesti Suomen Cup, joka on monelle meistä ensimmäinen ikinä. Seuraava cupin kierroksen ottelu tulee olemaan monelle ensimmäinen täysimittainen salibandyottelu. Mennäänpä siellä jopa erätauolla pukkareihin :)

Ja lopuksi täytyy todeta, että todellisia amppareita meistä on jo tullutkin. Välillä pörrätään kuin sekopäät hunajan perässä ja lennellään leppoisasti ilmavirran mukana. Tuleepa kuitenkin se aika, kun isketään ja pistetään, meinaan palloa verkon perille, ja sitäkös kannattaa tulla seuraamaan...jaa miksi...no onko kukaan miettinyt, mitä tulee, kun yhdistetään kuohuava kuplajuoma näppäriin naarashirviin ja sekoitetaan ne yhteen hunajakennossa?

Sen enempää miettimättä… Tervetuloa seuraamaan taisteluamme Suomen Cupin kolmannella kierroksella! Panoksena pääsy kahdeksan parhaan joukkoon.

O2 JKL naiset II (2 div.) -  SB Vantaa (1 div.)
Sunnuntaina 18.10.2015 klo 12.00
Palokan koulukeskus.
Otteluun on vapaa pääsy!