Pojat D02: D-pojat aloittivat Eliittisarjan karsinnat PirPiä ja Classicia vastaan

10/06/2014 - 16:46

Ampparit

Viime vuonna Länsirannikon ja Sisä-Suomen Haastajasarjan mestaruuden voittanut 2002-syntyneiden poikien joukkue aloitti karsinnat saman alueen Eliittisarjaan. Eliittisarjassa pelaa yhteensä 8 ikäluokan parasta joukkuetta Sisä-Suomesta ja Länsirannikolta. Yhdessä karsintalohkossa on 7 joukkuetta joista kaksi parasta joukkuetta pääsevät jatkokarsintaotteluun, jonka voittaja pääsee Eliittisarjaan. O2-jkl:n kanssa samassa lohkossa pelaavat AC Nokia, Classic, Pirkkalan Pirkat, Happee, Dux ja Muuramen Yritys.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Pirkkalan Pirkkojen joukot. Ottelusta kehkeytyi melkoinen maali-iloittelu. Koko ajan niskan päällä olleet ampparit olivat ottelussa lopulta etevämpiä 14-10. Ampparipelaajista sekä Roope Sihvolalle, että Patrik Salmensaarelle merkattiin hattutemput.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Tampereen salibandysuuruus Classic. Ensimmäisessä ottelussa vuotanut puolustus saatiin paikattua ja vaikka vastus oli kovempi, omissa soi vain kuudesti. Oma viimeistely taantui myös hieman ensimmäisestä pelistä ja näin ollen loppunumerot tasattiin 6-6. Ensimmäisestä turnauksesta siis 3 pistettä takaisin tuomisina. Pelit jatkuvat 25.10, jolloin vastassa on tuttuja ja turvallisia vastustajia - Happee ja MuurY.

Tuomas Pulkkinen