N1: Ennakointia alkavasta Suomen Cupista

09/06/2019 - 15:57

Naisten edustus sai järjestettäväkseen Suomen Cupin 2.kierroksen turnauksen ja ottelut pelataan Palokan koululla sunnuntaina 15.9. Mukana turnauksessa emäntien lisäksi ovat Blue Fox, TPS 3 ja SalBa. Otteluohjelma on seuraavanlainen:

klo 11 O2 - Blue Fox 

klo 12 TPS 3 - SalBa 

klo 14 Blue Fox - SalBa 

klo 15 O2 - TPS 3   

klo 17 TPS 3 - Blue Fox 

klo 18 SalBa - O2 

Uudestakaarlepyystä meitä saapuu haastamaan Blue Fox, joka tuli tutuksi jo viime kaudella. Joukkue on uusiutunut hallitusti ja mukaan naisiin on liittynyt kourallinen lupaavia nuoria. He nojaavat tiiviiseen puolustukseen, hyvään maalivahtipeliin ja vastaiskuihin. Tyyli voi osoittautua lyhyissä otteluissa hyvinkin palkitsevaksi. Heidän parhaat pelurinsa löytyvät maalinsuulta.

Toisessa ottelussa kohtaamme Turun ylpeyden kolmospainoksen. Nuoren joukkueen selkärankana Cupin avauskierroksella toimivat Alangon sisarukset Ella ja Eliisa, joista olen saattanut kuulla aiemminkin. Joukkue ei ole viimeiseen vuoteen juuri hävinnyt, joten saamme vastaamme kovalla itseluottamuksella varustetun nipun. Seuraamisen arvoinen peluri on ehdottomasti Karoliina Piispanen, joka on Happeen junnumyllyn tuote.

Päivän päätämme raumalaisten käsittelyssä. SalBa on turnauksen mysteerisin nippu ja vaikein ennakoitava. Selvitti kuitenkin itsensä mukaan ensimmäiseltä kierrokselta ja takana on vahva kausi 2.divarissa. Kova pähkinä purtavaksi.

Turnauksesta jatkoon selviää 3 joukkuetta ja seuraavalla kierroksella siirrytään yksittäisiin otteluihin. Jos sinne asti selvitään, määrittää arpa vastustajan ja sen kenen maalla pelataan.

Tervetuloa paikalle kannustamaan naisten edustus jatkoon! Vapaa sisäänpääsy ja turnauksen ajan pidämme kahviota.