N1: Kaksin aina komeampi?

09/06/2013 - 13:44

Ampparinaiset halusivat kesän aikana vahvistaa miesosastoa ja hommasivat isolla rahalla itselleen oman "Rainerin". Nyt otamme selvää kuka tämä mystinen mies on..

Toimitus:
Heipä hei "Raineri" ja tervetuloa O2-tiimiin! Kertoisitko vähän kuka sä oot ja miten sä tänne eksyit?

Markus:
Naiset edustus
No, oon Markus Penttinen ja fysiikkavalmetajana olis tarkotus toimia O2 Naisten parissa. Tie tänne tuli oikeastaan silleen et Silja etsi täältä peliporukkaa ja tavallaan sit sen kautta tulin mukaan kuvioihin. Kävin katsomassa jokusen pelin ja juttelin sit valmennuksen kanssa et tehtäskö jonkin näköistä yhteistyötä ku Siljakin oli jo menny vuotamaan kaikki mun yksityiselämästä lähtien ;)

Toimitus:
Aivan, aivan. Sulla on varmaan jo visioita mitä haluaisit antaa itsestäs tälle porukalle.

Markus:
Toivoisin, et saisin annettuu jonkin näköistä näkökulmaa siihen omaan tekemiseen ja jaettuu uusia työvälineitä siihen miten jokainen pystyis kehittää ittensä. Oma lajitausta tulee tuolta jääkiekon puolelta, joten uskon sen tuovan hyviksi koettuja käytännönjuttuja myös tälle saralle.

Toimitus:
Kuulostaa hyvältä! Voisitko sä avata salaista arkkuasi sen verta, et ootko asettanu omaa tavoitetta tulevalle kaudelle?

Markus:
Vaikee sanoo tavoitteista.. joutuu tekee sen verta kompromisseja. Porukassa on eritasoisia yksilöitä, joten oma haaste tässä on luoda harjoitteita mistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä jokaiselle. Tarkoituksena olisi suunnitella harjoitukset niin, että pallo on aina tekijällä, itse annan vaan esimerkkejä.

Toimitus:
Vedät siis vain fysiikkaharjoitteita?

Markus:
Fyysisen harjoittelun ohessa pyrin tuomaan myös tietoa mm. peliin valmistautumisesta, unirytmeistä ja ruokailusta.

Kiitos haastattelusta! Jäädään innolla odottamaan kauden alkua ja ekoja sarjapelejä. Mitä muuten luulet, minkälainen joukkue on kauden kynnyksellä?

Markus:
Hyvällä peruskunnolla ja nopealla jalalla rutiinivoittoja napsiva joukkue! ;)