D2 / Haastajasarjan 7.osaturnaus Janakkalassa

03/06/2016 - 14:48

Otteluraportti Janakkalasta 5.3.2016

Hiihtoloman päätteeksi edessä oli reissu Janakkalaan ja se näkyi mukaan lähtevässä kokoonpanossa. Viimeiset sairastumiset tapahtui edellisenä yönä, joten matkaan lähti nälkäinen ampparilauma 9 kenttäpelaajan, kahden maalivahdin ja valmentajan voimin.
Asetelmat sarjassa olivat sellaiset, että jokaisesta pisteestä tulisi taistella loppuun asti.

d2-pojat

Ensimmäisenä vastaan asettui aina niin vaikea vastus KeikY, jolla oli onneksi yhtä vajaa miehitys. Ensimmäisen erän alku oli tunnustelua puolin ja toisin, maalinteko alkoi vasta ajassa 11.09 kun Santeri nakutti Juuson syötöstä taululle 0-1. Aivan erän loppupuolella vastustaja pääsi tasoittamaan pelin. Kakkoserään lähdettiin itsevarmoina, mutta KeikY siirtyi 2-1 johtoon ajassa 17.17. Pari minuuttia myöhemmin Juuso päätti tasoittaa Kasimirin syötöstä lukemiin 2-2. Tästä ei kauaa ehtinyt kulua, kun lukemat 3-2. Tähän erään mahtui vielä meille ylivoima, joka ei tulosta tuonut, mutta melkein heti jäähyn päätyttyä Tommi lakaisi pallon verkkoon Juuson syötöstä ja lukemat jälleen tasan 3-3. Tosin vastustaja halusi kuitenkin erätauolle siirtyä johtoasemassa ja pääsi lataamaan tauluun 4-3. Valmennus loi pojille uskoa kolmaanteen erään, jossa saatiinkin salamastartti. Erä ehti vanheta 20 sekuntia, kun Santeri oli pahanteossa Tommin avustuksella, lukemat tasoihin 4-4.

d2-pojat

Kolmas erä oli aika vahvasti Albertin ja vastustajan maalivahdin torjuntojen täyttämä, mutta KeikY onnistui siirtymään kuitenkin taas johtoon ajassa 34.16 ja lukemat 5-4. Huikea taisto toi tulosta pelikellon pysähtyessä 39.45 kohdalle, kun Kasimir kilautti lukemat 5-5.
Kumpikin joukkue halusi tämän voittaa, mutta taistelusta huolimatta pisteet tällä kertaa meni jakoon.

Tunnin tauko ja valmistautumista seuraavaan koitokseen, kun vastaan asettui RSS Panthers. Vastustaja oli saanut matkaan täyden miehityksen, joten me kaivoimme ässän hihasta ja Eetun ollessa torjuntavastuussa Albert marssi kentälle mailan kanssa täydentämään ketjuja.

d2-pojat

Ensimmäinen erä meni jälleen tilannetta tarkastellen ja tarjosimme avaimia avausmaaliin Panttereille kahden miehen alivoiman muodossa, mutta sitkeästi sen kestimme. Avausmaalin ja myös erän ainokaisen ajassa 10.20 laittoi reppuun Tommi Juuson syötöstä. Jälleen toiseen erään salamastartti, 33 sekuntia ja Tommi taas asialla Samun esityöstä 2-0. Pari minuuttia tästä, niin vastustaja kavensi 2-1. Ajassa 19.06 Samu tarjoili vuorostaan Santerille ja tilanne 3-1. Edellisestä ei vanhettu kuin 24 sekuntia ja taululle 4-1 Luca Kasimirin esityöstä. Seuraavasta maalista vastasikin jälleen Panthers ja kavennus 4-2. Pojat tästä sisuuntuneena aloitti maalien mättämisen, ensin ajassa 24.28 Tommi Santerin syötöstä 5-2, sitten 24.41 Santeri Juuson syötöstä 6-2 ja vastustajan jäähyillessä ylivoimalla ajassa 25.52 Luca pamautti tauluun 7-2. Erän loppupuolella Pantterit onnistuivat kaventamaan 7-3. Kolmas erä ja pisteet kiiluivat silmissä, mutta jotenkin vastustaja onnistui erä alkuun kaventamaan jälleen ja tilanne 7-4. Kello näytti 33.01 kun Albert roikotti pakin tontilta Aleksin syötöstä taululle 8-4. Minuutti edellisestä ja Santeri korjasi lukemat 9-4. Panthers yritti vielä peliin mukaan kaventaen 9-5, mutta loput maalit oli amppareiden heiniä. Ensin Kasimir 10-5 ja päätöslukemiksi aivan ottelun lopuksi 11-5 Juuso Santerin avustuksella. Lukemat isot, mutta Eetulle mahtui silti tukku tärkeitä torjuntoja.

d2-pojat

Kotimatkalla taustajoukot seurasivat tiiviisti loppujen pelien tuloksia ja sarjan tilanne Janakkalan jälkeen KRP 25 pistettä, meillä 21 pistettä ja kolmanneksi nousi KooVee 17 pisteellä. Tässä tilanteessa lähdetään 13.3.2016 omaan turnaukseen Killerille ja jokainen piste tulee olemaan tärkeä taistelussa paikasta loppuhuipentumaan.