Ampparipesän surinat!

01/06/2019 - 15:01

Lauantaina 5.1 pääsimme kuluttumaan viimeisetkin jouluherkkujen tuomat liiat energiat, kun liikuntakeskus Buugilla oteltiin kotiturnauksemme. Aamulla ennen otteluita pistimme paikat koreiksi ja olimme valmiina taistoon!

AmpparipesäAmpparipesä

O2-Jyväskylä III – Pirkat II

Edellinen kohtaamisemme päättyi tiukkaan tappioon (1-0) Pirkkojen hyväksi. Happea oli haettu talvisäästä ja paikat lämmitelty kuntoon. Joukkueestamme uhkui hyvää tahtoa ja asennetta pelata! Keskellämme surisi voitontahtoa.

Ensimmäinen erä lähti vauhdilla käyntiin. Tilanteita syntyi ja taistelutahtoa löytyi. Reilun 10 minuutin jälkeen kova tahkoaminen palkittiin, kun Nina ”Lazer” Lager #24 pääsi heiluttamaan vastustajan verkkoa Eveliina ”Eve” Vuorman #22 kanssa. Näin ollen siirryimme 1-0 johtoasemaan. Erä taisteltiin samoissa lukemissa loppuun saakka.

Toisessa erässä vastustaja pääsi yllättämään maalivahtimme Zeni Lahtisen #1 ja tasoitti lukemiin 1-1. Emme lannistuneet tästä, vaan saimme aikaiseksi useita hyviä paikkoja. Harmiksemme vedot kilisivät kuitenkin tolppiin ja maaleja ei tässä erässä syntynyt enempään.

Kolmas erä oli kiivas ja sisälsi paljon tunteita. Pirkat lunastivat hetkellisen johtoaseman kun he pääsivät mälläämään taululle lukemat 1-2. Tässä kohdin joukkueeltamme kysyttiin todenteolla tahtoa. Joukkueenjohtajamme Nina ”Lazer” Lager #24 innosti joukkuettamme ja näytti mistä se tahto on todella tehty, kun hän pääsi sijoittamaan Sini Kärkkäiseltä #18 saadun syötön maukkaasti Pirkkojen maalivahdin ohi ja tasoitti pelin viimeisillä minuuteilla! Kolmannen erän viimeinen minuutti tarjosi myös jännitystä ja vaihtopenkkimme hiljeni henkeä pidättäen seuraamaan, kun Pirkat yrittivät vielä viime hetkillä myllyttää ohitsemme. Onneksemme summeri soi ja kentällä olleet pelaajat saivat pidettyä Pirkat poissa pahanteosta. Ottelu päättyi 2-2 tasapeliin.

Steelers II – O2-Jyväskylä III

Steelers II:seen olimme myöskin päässeet jo aiemmin tutustumaan. Aiemmalla kohtaamisella he löylyttivät meitä 0-7 lukemin. Kutkuttavaksi tilanteen teki myös se, että Steelersillä oli tällä kertaa matkassa uusia pelaajia, joihin viime ottelussa emme törmänneet.

Ensimmäinen erä alkoi ja maistelimme millaista peliä Steelers oikein tällä kertaa pelasi. Tulimme siihen tulokseen, että ottelusta tulee tiukka ja jännittävä! Tilanteita nähtiin ja pyöritimme peliä. Erään maalinedusta kamppailun lomassa Eveliina ”Eve” Vuorma #22 ja Maiju ”Kuitu” Kuitunen #17 taistelivat pallon vastustajan maaliin Even antaessa viime silauksensa. Johtoaseman huuma jatkui erän loppuun saakka.

Toisessa erässä nähtiin myös kovaa kamppailua ja tilanteita alkoi syntymään jo puolin ja toisin. Maalivahtimme Zeni Lahtinen #1 venyi kuitenkin useaan hienoon suoritukseen ja piti maalinsuun siistinä. Steelersin maalin edessä käytiin puolestaan jo toistamiseen hurjaa kamppailua pallosta, jonka Nina ”Lazer” Lager #24 oli sinne toimittanut. Piia ”Pike” Lehtola #6 sai onnekkaasti käytettyä maaliviivan läheisyydessä majaillutta palloa maalin puolella ja näin siirryimme 0-2 johtoasemaan!

Kolmannessa erässä pääsikin sitten peto irti ja Steelers alkoi vastaamaan samalla mitalla takaisin. Melkeinpä parin minuutin välein vastustaja pääsi sekoittamaan pakkaamme ja iskemään maaleja. Ei voi muuta sanoa, kuin että joukkueemme väsähti viimeisessä erässä harmillisesti ja jouduimme luopumaan jo silmissä siintävistä pisteistä. Steelers II vei pisteet mukanaan hienolla nousulla ja ottelu päättyi 3-2 lukemiin heidän hyväksi.

Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Henna Julkunen #4 kovasta uurastuksesta Parturi-Kampaamo Sirpan toimesta. Kiitämme myös kaikkia muita kotiturnauksessa mukana olleita apukäsiä, niin vierailevia toimitsijoita kuin toiseen otteluun viime hetkellä nakutettua valmentajan tuuraajaa! Seuraava turnaus otellaan Spiral-hallilla Tampereella 19.1. Tällöin pääsemme koittamaan revanssia jo kolmannen kerran Pirkat II:sen kanssa. Lisäksi viimeisen kerran vastaamme asettuu sarjataulukon ykkönen O2-Jyväskylä II:n.