N1: Uusi vuosi aloitetaan kotipelillä Rankkoja Ankkoja vastaan

01/06/2017 - 09:43

Joululomien jälkeen on O2:n aika aloittaa toinen kierros naisten salibandyliigassa. Maksapateeta ja lanttulaatikon pohjia on sulateltu treeneissä jo urakalla, sillä tavallisten sählytreenien lisäksi on kaloreita kulutettu myös esimerkiksi pelaamalla harjoitusmielessä tulevaa derbyvastus Happeeta vastaan ja hikoilemalla psyykkisen valmennuksen parissa. Myös toimihenkilöryhmä on herätelty talviuniltaan, joten kaiken pitäisi olla valmista, kun lauantaina Palokkaan saapuu vieraaksi oululainen Salibandyseura Rankat Ankat.

Rankat Ankat aloittaa uuden vuoden sarjataulukon sijalta 5, kun taas O2 on jotenkin onnistunut pysymään tutulla sijalla 11. Uudet kujeet tulevatkin tarpeeseen, sillä kauden ensimmäinen ottelu ankkaparvea vastaan repsahti harmillisesti viimeisessä erässä ja pisteet jäivät Ouluun liian selkeillä lukemilla 8-3. Ottelu oli vielä kolmannessa erässä tasan 3-3, ja O2 pelasikin siihen saakka vakuuttavaa peliä kovaa sarjanousijaa vastaan. O2:n harmillinen ja videolta jälkeenpäin katsottuna aiheeton 5 minuutin rangaistus aloitti kuitenkin rankat maalijuhlat, ja takaisin Jyväskylään körötteli pettynyt amppariparvi. Revanssiin lähdettäessä on muistettava ensimmäisestä ottelusta mallikkaasti sujuneet hieman yli kaksi erää ja haettava tällä kertaa samaa tasaisuutta koko 60 minuutille.

Seuraa heitä:

SSRA: Emmi Niemelä. Ensimmäisen kohtaamisen jälkipuinneissa muutaman ottelun pelikiellon saanut Niemelä johtaa Ankkojen pistepörssiä tehoilla 15+6=21. Joko O2:n fysiikka kestää Niemelän rynnistykset?

O2: Veera Jalkanen. Vikkelä Vesku kipittää lujaa, haastaa rohkeasti ja luikkii pienimmistäkin väleistä, joten hän aiheuttanee myös tässä kamppailussa vastustajan puolustuspäässä säpinää ja kaaosta!