M1: Kasun kotibileisiin!

11/05/2020 - 15:17

Miehet edustus

Ampparit matkaa Turkuun Kasperi Kantosen BeeCeen vieraaksi. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Viime viikonlopulta kaksi komeaa voittoa napannut ja Divarin runkosarjassa neljänneksi noussut O2-Jyväskylä matkaa tänä lauantaina Turkuun, ja saa vastaansa todella makeassa kamppailussa Divarin kärkijoukkue FBC Turun. BeeCee ei ole jäänyt pisteittä yhdessäkään pelissä tällä kaudella ja voittosarakekin näyttää komeaa lukemaa; kuusi voittoa kahdeksasta pelistä. Joukkueet kohtasivat viime kauden pudotuspelien puolivälierävaiheessa, jossa BeeCee kerkesi päättää Amppareiden kauden ennen koko kauden ennenaikaista päättymistä. Ai niin, ja pelaahan isäntien riveissä muuan Kasperi Kantonen! Todella hieno lauantai-ilta on siis Kupittaalla edessä.

Isäntien vahvuudesta kertoo myös se, että keskiviikkona joukkue aiheutti toiselle kauden erinomaisesti aloittaneelle joukkueelle, Rangersille, kauden avaustappion. Sen sijaan viikonloppuna pirteä Saipa kävi ryöväämässä pari pistettä matkaansa Kupittaalta. Sarjakärki BeeCeen ykköspelaajiin ovat kuuluneet tällä kaudella odotetusti kokeneet Aku Kuikka (10+4) ja Miikka Sokka (5+8) sekä niinikään tehokkaasti esiintyneet Matias Kallio (5+8) ja Antti Vuorinen (8+3). Puolustusta ovat johtaneet meritoitunut Antti Hopeanaula (6+2) sekä hieman yllättäen pakin tontilla nähty Jaakko Hautamäki (3+3). Maalissa etenkin Aleksi Sillantaka on jälleen näyttänyt, miksi on Divarin kärkitorjujia. Kasu on merkkauttanut 2+3, jos jotakuta kiinnosti.

Amppareiden viime viikonlopun voiton takaajina toimivat kolme tasaisesti maalinteossa onnistunutta viisikkoa. Iloa silmille oli kuitenkin eniten Joni Lempisen ja Ilkka Tepposen onnistumiset, sillä heidän alkukautensa on ollut loukkaantumisten värittämä. Lisäksi trio Rautiainen - Tuomala - Salminen alkaa löytää toisiaan kentällä entistä paremmin. Ja taisi tuo Markus Manninenkin taas hatullisen Josban verkkoon iskeä! Maalissa Henri Tikkanen oli viime viikonloppuna suorastaan ilmiömäisen hyvä.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Seurailehan siis lauantai-illan ratoksi Solidsportin lähetyksen välityksellä Amppareiden otteita kauden mahdollisesti kovimmassa pelissä tähän mennessä!

Seuraava kotiottelu pelataan sitten 15.11. Palokassa, kun EV Akatemia tulee kylään.

Miehet edustus

05.11.2020