N1: Kotiavauksessa vastaan sarjanousija Steelers

10/05/2016 - 15:42

Naisten edustusjoukkue pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina, kun Ampparittarien vieraaksi saapuu sarjanousija Steelers. Kotijoukkueen tavoin myös vierailla pistesaldo on alkaneen kauden osalta vielä avaamatta, joten tahtoa ja taisteluilmettä tuskin kummaltakaan keskinäisessä kamppailussa tulee puuttumaan, kun arvokkaat kaksi pistettä on jaossa.

Ampparittarien kunnianarvoisa ja sanavalmis varakapteeni Roosa Pelto-Arvo odottaa peliä jo innolla ja jännityksellä: ”Tuntuu, että viime kotipelistä on jo tosi pitkä aika, joten on mukava päästä vääntämään taas tutussa Palokan pyhätössä. Erityisen jännityksellä odotan sitä, pysyvätkö uudet laidat pystyssä paremmalla menestyksellä sekä sitä, minkä maalibiisin kuuluttaja-dj Karri on meille väsännyt, ja soiko se lauantaina”, Roosa kertoo. Myös joukkueen toimihenkilöitä jännittää kovasti, soiko lauantaina ylipäätään mikään musiikki.

Puolustava hyökkääjä ja hyökkäävä puolustaja, pallotaituri Alisa Huisman arvelee kotijoukkueen meiningin olevan kuitenkin hyvä. ”Vapaa viikonloppu ja treenipeli poikia vastaan alla ja koko kööri todennäköisesti mukana, ei loukkeja. Viime pelistä jäi hampaankoloon kyllä jotakin, niin nyt sitten kahta kauheammin!”, Alisa lupaa. Roosa on samoilla linjoilla: ”Jos meininki jatkuu samana kuin alkukaudella, niin luvassa on tapahtumarikasta ja viihdyttävää salibandya”.

Seuraa heitä:

Steelers: Annu Selinummi. Nuori Selinummi tehoili itsensä viime kaudella B-tyttöjen SM-sarjassa pistepörssin kolmanneksi ja on tällä kaudella jo avannut maalitilinsä myös naisten liigassa.

Karttuuko pistetili lauantaina?

O2-Jkl: Tiia Hattara. Tiia lähtee otteluun kokemuksen tuomalla simppelillä filosofialla: ”Lähetään rökittää ne kumoon.” Lauantaina saatetaan nähdä myös jokin yllätys Tiiaan liittyen.

Tule Palokan lehtereille kannustamaan ja katsomaan, kuinka uudet laidat kaatuvat, kuka räväyttää ensimmäisenä maalilaulun soimaan ja kumpi joukkueista nappaa kauden avauspisteensä!

Otteluisäntänä toimii Punnitse & Säästä Jyväskylä, joten nälkäisimpien pelaajien lisäksi myös onnekkaimmat katsojat saavat suunsa makeiksi!

O2-Steelers la 8.10. klo 18.00, Palokan koulukeskus