Pojat A: Rakas treenipäiväkirja / Palokan treenit 1.9.2016

09/05/2016 - 15:32

O2 A-juniorit harjoittelivat tänään 1.9 Palokassa. Harjoitukset alkoivat klo 17.45. Pelaajia toki alkoi valua paikalle jo klo 17.30. Vuorossa oli pienet fusset alkuun ja sen jälkeen kaukalon kasaaminen ja laadukkaat alkulämmittelyt Arttu ”P” -valmentajan johdolla. Joukkue päätti määrätä Artulle heti alkuun mojovan sakon, koska hän tuli vetämään harjoituksia ilman palloja. Uskomatonta !

Lopulta pallot saatiin paikalle, kun joukkueen suurin pomo Hirvonen saapui paikalle. Laji-harjoitus alkoi, yllätysyllätys, syöttelyllä. Harjoitukset etenivät normaalin perinteen mukaan eli pelaajilla oli kädet jäässä ja syötöt karkailivat useinmiten minne sattui.

Harjoitusten edetessä pallo alkoi pysyä lavassa paremmin ja syötöt napsui ihanasti suoraan lapaan. Ou jee - vihdoin päästiin peliosuuteen. Peliosuudella tapahtumia riitti kylliksi. Pelaajat olivat tulikuumia ja taistelutahtoa ja intoa löytyi harjoituksiin.

Nostetaanpa esille yksi pelaaja - Antti Minkkinen. Tämä kaveri säväytti tänään erittäin positiivisella pelillä, sillä hänellä riitti jalkoja painaa kenttää päästä päähän ja sen lisäksi harhautukset olivat ensiluokkaisia ja kaikki tämä tapahtui vieläpä hymy huulilla. Liepeen LenniKalle. Harjoitusten pieni tapaturma tapahtui vauhdikkaassa pienpelissä, kun kaverukset Aarne Roikonen ja Olli Tiusanen päättivät ottaa kontaktia päällä. Tämän seurauksena Roikoselle tuli kuhmu otsaan ja Tiusanen päätti vuodattaa litran verta kentän pintaan, tosin naureskellen ja hymyillen. Tämän jälkeen Roikonen jatkoi peliä normaalisti pienen tauon jälkeen ja Tiusanen olisi ollut valmis jatkamaan peliä myös, mutta joutui paikattavaksi ja pakkohuiliin.

Jokainen jätkä oli tänään liikkeellä positiivisella asenteella eikä kukaan antanut tuumaakaan periksi. Lajitreenin jälkeen vuorossa oli huolellinen omatoiminen loppuverra jonka jälkeen kotimatka sai alkaa. Kanapastaa ja kaakaota. Nam.

-VK-