C2: Edustuksella edessä neljän treenipelin viikonloppu!

08/05/2019 - 15:44

C2

Lauantaina mitellään Palokassa, sunnuntaina Mikkelissä.

Heinäkuu on vaihtunut elokuuksi ja C2- ikäluokan SM-karsinnat ovat enää alle kolmen viikon päässä!

Sekä Edustus- että Kilpa 1- joukkue ovat tehneet kovasti töitä heti omatoimijakson jälkeen ja molemmilla on jo harjoituspelejäkin sarakkeessa jokunen. Nyt kuitenkin kun karsinnat ovat entistäkin lähempänä, pitää myös tahdin kiristyä ja tulevana viikonloppuna 10.-11.8. Edustusjoukkue O2JKL/MuurY saakin jo melkoisen hyvän ja tasokkaan harjoituksen kohti SM-karsintoja, kun joukkueella on edessä peräti neljän harjoituspelin viikonloppu!

Lauantaina 10. päivä pelaamme Palokassa pienimuotoisen harjoitusturnauksen, kun saamme vieraaksemme Steelersin Hämeenlinnasta sekä Ilveksen Tampereelta. Molemmat vastustajat tulivat viime keväänä tutuiksi D1 Mustalle joukkueelle, kun sekä Ilves että Steelers kaatuivat Loppuhuipentumassa (ja Steelersiä vastaan on toki osa pelaajista vääntäneet jo vuosia). Paljon on toki noista hetkistä kaikilla joukkueilla muuttunut; etenkin Steelers on huhujen mukaan saanut hieman vahvistuksia joukkueeseensa ja etenkin joukkueen hyökkäyskalusto tulee varmasti aiheuttamaan vastustajille kovastikin päänvaivaa. Ilves sen sijaan on vuodesta toiseen osoittanut olevansa tässä ikäluokassa Tampereen kärkijengejä eikä ole liikaa jalansijaa antanut alueen jättiläisille Classicille ja Kooveelle. Ilves onkin ollut pre- seasonilla erityisen kovassa kesäkunnossa, sillä pari viikkoa takaperin joukkue niisti Turussa pelatuissa otteluissa sekä Classicilta että Tepsiltä voitot. Nuorekas Ilves on tullut tutuksi erittäin jalkavana joukkueena, joten varmasti saavat Amppareiden pelaajat olla valmiita juoksemaan lauantaina! Todella kovatasoisia vastuksia on siis tiedossa, mikä tietää vain hyvää tässä vaiheessa loppukesää (tai alkusyksyä, jokainen tulkitkoon haluamallaan tavalla). Joukkueet pelaavat kaikki keskenään, ja päivän päätteeksi Steelers hikoilee vielä kolmannen ottelun, kun se kohtaa meidän Kilpa 1- joukkueen; näin Kilpakin saa todella kovatasoisen testin tänä viikonloppuna.

Sunnuntaina onkin edessä sitten semmoinen "ei ihan niin jokapäiväinen"- pelipäivä, kun saamme kaksi klassikkoa samassa paketissa: #mikkeliaway ja #graniaway! Matkaamme siis Mikkeliin, jossa emme kohtaa suinkaan Hatsinaa, vaan Mikkelissä viikonlopun leireilleen Grankulla IdrotsFöreningen Kamraternan eli Grankulla IFK:n, toisin sanoen GrIFK:n ja vielä tuttavallisemmin Granin. Olemme todella kiitollisia, että Grani meidät pelaamaan kutsui, ja mielellämme haasteeseen vastaammekin, sillä onhan Grani jo vuosia ollut tässä ikäluokassa Etelä-Suomen ehdotonta kärkeä! Viime kaudella joukkue nappasi Etelä-Suomen Eliitin loppuhuipentumasta pronssiset mitalit, ja joukkue pelasi myös meidän Mustan joukkueemme tapaan Final Six- lopputurnauksessa. Myös Grani on tullut tunnetuksi erittäin vikkelänä ja hyvin peliä kääntävänä joukkueena, ja tarjoaa varmasti aivan loistavan haasteen Amppareille sunnuntaina. Ja mikä olisikaan vielä parempi, kuin yksi peli Mikkelin upealla Saimaa Stadiumilla Grania vastaan? No tietenkin kaksi peliä, eli pelaamme Grania vastaan vieläpä kahdesti ja näin saamme täyteen SM-karsintoja varten neljän erittäin kovan matsin viikonlopun!

Tässä vielä lyhykäisyydessään ja yksinkertaisuudessaan viikonlopun ohjelma:

LA 10.8. Palokan koulukeskus

Klo 11  Steelers C2 - O2JKL/MuurY C2

Klo 13  Steelers C2 - Ilves C2

Klo 15  O2JKL/MuurY C2 - Ilves C2

Klo 16  O2JKL II C2 - Steelers C2

SU 11.8. Saimaa Stadium, Mikkeli

Klo 11 ja 14  GrIFK C2 - O2JKL/MuurY C2

C2

 

Tervetuloa ainakin lauantaina seurailemaan joukkueen pelejä Palokkaan, paikalla myös aina iloisesti palveleva kahviomme! :) 

Ja toki sunnuntaina ei muuta tekemistä, niin äkkiähän tuosta Mikkeliin hurauttaa kanssa!

#surinaa