Edustuksen maalivahtikolmikko valmiina kauteen

08/05/2016 - 15:19

Jo aiemmin sopimuksen kirjoittaneen Henri Tikkasen kanssa O2:sen maalivahtiosaston rakettiryhmää täydentävät äskettäin nimensä papereihin lyöneet veräjävartijat Janne Manninen (Ei tiettävästi sukua kummallekkaan viime kaudella esiintyneelle Manniselle) sekä myös viime kaudella edustuksen maalilla vakuuttavasti esiintynyt Sami Heikkinen. Viime kaudella Heikkinen otti isoja askeleita eteenpäin, mutta yksi huono askel osoittautui akilleen kantapääksi ja kausi jäi valitettavasti pahasti kesken. Loukkaantumisesta on nyt toivuttu ja kesän aikana on tehty valtava määrä duunia jotta ollaan taas syksyllä iskussa. Toimitus tunkeutui jälleen häiritsemään ihmisten yksityiselämää Jari Porttilan opein ja sai vastauksia kysymyksiin.

Miehet edustus

Ensimmäiseksi tavoitimme viime kaudella lähes kaikki pelit amppareiden maalilla pelanneen Henri ”Köne” Tikkasen keittiöstään carbonaran kimpusta pelkkä Kalpan essu yllään.

”Ollaan kyllä saatu timanttinen maalivahtikolmikko kasaan ja kiva että Jamo jatkaa myös ensi kaudella niin saa yhden tutun maalivahdin rinkiin mukaan. Janne taas on kaikille uusi tuttavuus joka tuli Suomussalmelta mukaan remmiin. Kesän aikana kaveri on harjoitellut ahkerasti ja kovalla asenteella ja vaikuttaa kaikin puolin hyvältä jampalta. Vähän on kyllä ongelmana että ainoa etureppu löytyy itseltä. Maalivahdin hommissa paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa joten pitää ilmeisesti alkaa itse ruokkimaan koko maalivahtiosasto niin ei tarvitse poikia punnita neuvolassa.”

Sotkamosta kotoisin oleva Heikkinen löytyi myös helposti seuraamalla ”Väärä!”- huutoja hippoksen pesäpallokentälle.


”Maalivahtiosasto on kyllä rakennettu hyvin sarjanousua ajatellen. Ikänestori Köntsä on pisimpään Amppareissa vaikuttanut maalivahti, kokenut kehäkettu ja jengin Gordon Ramsay. Vakuuttava peleissä ja heittää maskin alkulämpöjen jälkeen pidemmälle kuin yksikään maalivahti. Janne taas hieman tuoreempi tuttavuus joka tuo varmasti oman mausteensa maalivahtisoppaan.”

Valmentajakaksikon näkemyksiä tarkensi tällä kertaa Counter-Strikesta vac-bannit saanut koodari Lisko

Miehet edustus

”Janne on kesän aikana vakuuttanut tasaisuudellaan ja sillä että hän ehtii vain hyvin harvoin pallon edestä pois. Eniten kehitettävää löytyy fysiikkapuolella, joten on erittäin mielenkiitoista kuinka paljon mies kehittyy vuoden aikana Peltosen kuntokuurissa. Jamon ikävä loukkaantuminen katkaisi edellisen kauden liian aikaisin ja nyt mies on kuntoiuttanut itsensä jälleen torjuntakuntoon. Jamon kohdalla ailahtelukin vähentynyt huomattavasti ja valmennuksella on oletettavasti positiivinen ongelma pelaavan maalivahdin suhteen kun joukkueesta löytyy kolme kakkosdivaritason hyvää maalivahtia. Mikäli valinta vaikuttaa turhan vaikealta niin Peltonen karsii kilpailua ylimääräisillä maalivahdeille osoitetuilla aitaloikkatreeneillä.”


05.08.2016