M1: Lähtölaskenta kohti Joulua alkaa!

12/04/2020 - 15:46

Otteluennakko

Vuoden toiseksi viimeisessä kotiottelussa vieraaksi saapuu SB Vantaa. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Amppareiden pelit Divarissa vuoden 2020 osalta lähenevät loppuaan, kun jäljellä on enää neljä kamppalua. Vuoden toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 5.12.2020, kun vierailemaan Palokkaan saadaan SB Vantaa. Tiukentuneiden koronarajoitusten johdosta ottelu pelataan ILMAN YLEISÖÄ. Ottelu alkaa klo 15:30.

Joukkueet lähtevät kamppailuun sarjatauluon eri päistä, kun Ampparit majailee Divarin kolmannella tilalla, kuuden pisteen päässä sarjan kärkipaikasta, ja SB Vantaa puolestaan miehittää toistaiseksi sarjan jumbopaikkaa. Toki ylempänä olevat joukkueet ovat edelleen aivan iskuetäisyydellä, joten varmasti vierailijat pisteistä haluavat kynsin hampain taistella!

Divarin sarjataulukko

Sarjasijoituksesta huolimatta Vantaa on pelannut tällä kaudella todella tiukkoja pelejä; neljä tappioista on tullut yhden tai kahden maalin erolla ja muun muassa sarjakakkonen Karhut voitti marraskuussa SB Vantaan ainoastaan 3-4. Viime kierrokselta joukkue haki taisteluvoiton EV Akatemiaa vastaan, joka varmasti nosti joukkueen taistelutahtoa entisestään; Vantaa nousi päätöskympillä kolmen maalin takaa maalin voittoon. Joukkueen pelaajista tehokkaimmin tällä kaudella ovat esiintyneet kokenut tähtipelaaja Tommi Rosendahl (11+6) sekä Leevi Auranen (9+7). Lisäksi mielenkiintoisia pelaajia ovat viime kaudella Divarissa kovilla tehoillaan ihastuttanut Asko Santero (jolla on takanaan vasta yksi peli tällä kaudella) sekä kesken kauden joukkueen paluumuuttajina palanneet Kevin Starck ja Saksan Bundesligassa kovaa jälkeä tehnyt Samuli Granlund. Ja löytyyhän takalinjoilta kokenut Keni Rautio, jonka Divaridebyytti nähtiin jo kaudella 1999-2000 ja jolla on vyöllään reilusti yli 200 Divarin ottelua.

Ampparit kärsi viime ottelussaan tappion Pirkoille vieraissa, mutta kotikaukalossa voittoputki on peräti neljä ottelua, ja ainut pistemenetys Palokassa seitsemän ottelun aikana on tullut ÅIF:aa vastaan rankkareilla. Iiro KinnusenJuha Rautiaisen ja Johannes Jokisen mukaan tulon myötä joukkueen ennestään leveä ratkaisijoiden osasto on entistä laajempi, kun kovia tehoja mättäneiden Mikael Määtän (14+5) ja Markus Mannisen (15+1) takaa mm. Joni Lempinen sekä Oscar Salminen ovat löytäneet todella pörssirikkaan vireen päälle viime aikoina. Pirkkoja vastaan nähtiin myös Tuomas Rautiaisen ensimmäinen maali Divarissa!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Ottelu pelataan tosiaan ilman katsojia, joten ainut tapa seurata ottelua livenä on Solidsportin lähetyksen kautta. Tavoitteenamme on tuottaa ottelu selostettuna, joten olethan mukana linjoilla kannustamassa Ampparit voittoon!

Solidsportin lähetys

Liittymällä O2-Jyväskylän kuukausikannattajaksi Solidsportissa näet kaikki joukkueen ottelut DIvarissa tällä kaudella - ja vain hintaan 8,90€/kk! Jos siis et ole vielä näin tehnyt, niin käyhän liittymässä tilaajaksi NYT! Tilaamaan pääset tästä.

Otteluennakko

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

04.12.2020